Jag är en man, som med åldern som rättesnöre – borde vara nära att beakta att ta fram sitt ‘VITA ARKIV’… och bistå mina nära och kära. Fast kikar jag på min far – 88, så verkar tiden evig…

Om söndagskvällar, kan det vara skönt med att koppla av i TV-stolen , MEN jag klarar det snart INTE längre – utifrån alla intrång pga av alla REKLAM- avbrott, som både stör koncentrationen och därmed behållningen. (Jo, jag vet… kolla TV 1 då!)

Så, för att vara med i min ‘tid av brus och stöld av närhet’ – så har jag skrivit in i mitt VITA ARKIV – att det ska vara REKLAM-avbrott under min begravning. Jag vill ju att de som närvarar, ska bli störda av att behöva koncentrera sig alltför länge – utan ett inslag från Ö&B, Rusta eller att lättklädda damer kommer in – mer eller mindre rädda för en mus och tappar en spegel….

Du som läser detta inslag

Jag vill be dig återkomma, dels med sådana reklaminslag som du gärna vill se på en begravning – och dels om du kan tänka dig vilja delta i en projektgrupp kring just Reklam kring och i begravningar. VAR inte tyst…