Jag har under 3 år tvingats in i en tvist, rörande mitt ägande i en gård. Min fd partner valde att tänja maximalt på det svenska rättssystemet , så pass långt att hennes advokat/ombud, som också är coachutbildad – valde att hoppa av, när det uppkom en risk att hon och hennes varumärke skulle skadas… MEN inte nog med detta , – då låste fd partner och VD in sig, svarade inte ens på kontakter från Tingsrätten ,som fick gå via mig, som lotsade till dotter – för att få accept att gården skulle säljas genom God Man och Offentlig auktion. Nu bar det sig inte bättre – än att denne advokat, såg en briljant väg att tjäna pengar på att använda kompetens som en mellanstadieelev. Nä, det är orättvist, mot elever. Han lät m.a.o mest timmar löpa på, utan att förankra sitt uppdrag via kunnig och lokalt erfaren fastighetsmäklare, så vid auktionen på fina Grand i stan, då fanns det bara ett fåtal närvarande – som mest trodde det var en loppis…

God Man kan redovisa att han lagt heltid under 1 månad och för det kan debitera 148.000… Woah – jag måste ha missat de riskfyllda uppdragen – och skrev till advokaten – om att får lära mig mera om att kunna debitera spilltid, tid för tänkade etc och t.o.m ta betalt när han bad mig om hjälp!!!

I politiken pratas ofta om TRIANGULERING, dvs överföra delar av annans varumärke till sitt eget.

NU STÄLLER JAG FRÅGAN:

Coacher och andra personer och på tal om etik och moral; Kan vi överföra lagens möjligheter till vår verksamhet? Kan vi med limrem och byxhängslor och skyddsväst triangulera, så att vi kan ta betalt för att vår klient tänker mellan mötena??? OCH då minst 1.500/tillfälle – inte per definierad tidsenhet. Kan vi göra detta – för att och kunna passa in i modeller som kanske bättre anpassas till EU. Jag vill nästan likna detta vid de korruptioner som nu nystas upp i vårt samhälle.

Via kontakt med God Man, utsedd av stans Tingsrätt – har jag lärt mig det viktigaste i livet. -> Du kan inte alltid lita på vårt rättssystem – och fråga för tusan, alltid om hur mycket det kommer att kosta dig om att fråga om att få finnas till.… Om du inga pengar har – då har du heller inget berättigande att leva – även om det är God Man och rättssystemet som orsakat detta…

HUR HADE DU GJORT???