Hej alla besökare på och i min LEO- Blogg…

Jag har efter många om och men, med stöd av One – support – lyckats återskapa den Blogg, som jag trodde förstörts när tidigare sidor på LeoCoaching drabbades av elaka virus – och fick tas bort.

Jag gick i väggen hösten 2010 – och fick lägga ner företaget LeoCoaching. Jag blev sjukskriven i 6 månader, och överlevde tack vare goda vänners stöd mentalt och ekonomiskt. Vändningen kom i december 2011 , när en domare slutligen lyckades med en förlikning med min fd sambo – om att jag hade rätt till hälften av den gård vi köpt tillsammans. Det var stundtals en grym tid även 2011, då jag tvingades sälja mitt dåvarande hem, och bo i husvagn och sommarstuga… så tack vare domaren, kan jag idag berätta att jag har ett eget hem (liten avstyckad gård på Österlen) – och ett underbart kärleksförhållande med Karin.

Jag kan inte starta upp LeoCoaching – än – eftersom jag idag lever på stöd från Försäkringskassan. Jag söker ständigt jobb, men måste erkänna att min tid har varit i samhället och som anställd. Antingen är jag för gammal – eller så är jag överkvalificerad – eller så är jag för humanistiskt inställd, dvs har svårt att inse att det där med att stötta andra – kommer i andra hand (är en täckmantel) – för att tjäna pengar i att bistå arbetssökande. Det är en dränering/urholkning som är svår att fatta – och det är lätt att bli konspirationsraljerande – och mena (precis om Dan Brown gör i sina böcker) – att det finns alltför starka krafter – som vi återföra de flesta av oss till tiden före Andra Världskriget, dvs Överklass – Underklass – och inget däremellan. Löner ska sänkas -och allt ska fritt få vandra. Mera bonusar och mera hot om nedläggningar…

MEN – det finns många som tror på att 2013 – är året då Västvärldens kvinnor (de är mest välutbildade) – kommer att starta en med-och mellanmänsklig revolution med energi och stöd från Asien och Sydamerika. Vi bara måste bryta den trend som startade med Columbus – dvs rovgirigheten.

Frågan är hur många MÄN – vågar ställa upp?

Hur många män – gömmer sig bakom religionen – för att skapa otrygghet? Nej, det gäller inte Islam – enbart – utan de flesta religioner i västvärlden.

Jag har en stark känsla av att jag får många tillfällen att återkomma via denna Blogg.