Jag hittade denna text 2016-10-08 på Dag Örhlund Blogg – och jag hoppas det är Ok från honom att jag delger den ordagrant, dvs som Dag Öhrlund skriver:

Landet jag inte känner igen, del 105:
När den sista våldtäktsgränsen sprängs håller politiker och feminister käften

Natten mellan lördag och söndag, Visby, Gotland: En rullstolsburen kvinna delar taxi (vilket hon enligt alla gällande regler tryggt ska kunna göra) med en man hem från krogen. Hon behöver gå på toaletten och ber att få låna hans (vilket hon tryggt ska kunna göra).

På toaletten förgriper sig mannen på henne och kallar sedan in hela armén. Minst fem, kanske sex (hittills juridiskt oklart) män våldför sig på en handikappad kvinna som a) blir rädd, chockad och paralyserad och b) inte har en chans att göra motstånd.

Du som tänker pk kan väl nu åtminstone försöka föreställa dig hur det känns när din eventuella flickvän, fru, syster eller dotter blir våldtagen och nergrisad av fem, sex kvinnoföraktande män – på en toalett.

När kvinnan till sist lyckas fly från lägenheten polisanmäler hon. Männen grips och anhålls, för att sedan bli släppta efter åklagarens beslut som motiveras så här:

”Själva gärningen baseras inte på våld eller hot utan att man utnyttjat hennes speciella belägenhet. Målsägandens berättelse är inte så pass robust att den kan ligga till grund för en häktning. Den avviker så mycket från de misstänktas berättelse. Sammantaget gör jag den bedömningen att det inte når upp till skäl för häktning.” Så långt kammaråklagaren Mats Wihlborg.

Efter att männen släppts och återvänt till sitt asylboende blir det hej och hå på Gotland. Hundratals gotlänningar deltar i en protestmarsch som går till asylboendet. Poliser och åklagare utsätts för hembesök och dolda hot – inte bra.

Allt tyder på att vanliga, hederliga människor fått nog av vidriga övergrepp mot kvinnor.

Bra.

Vi tar det igen. För att åklagaren ska kunna åtala krävs det en bra bunt med bevis. Det fattas här. Åklagaren släpper männen med motiveringen att den våldtagnas version inte stämmer med våldtäktsmännens. Tror fan det. Det är rimligt att tro att hon fortfarande är så chockerad, så svårt skadad psykiskt av händelsen att hon inte kan ge en glasklar, detaljerad redogörelse för händelseförloppet. Det vore också intressant att veta vilket beslut åklagaren fattat om kvinnan efteråt varit medvetslös och inte kunnat lämna någon redogörelse alls.

Men låt oss bara för en sekund leka med gammalt hederligt sunt förnuft och fråga: Hur sannolikt är det att en rullstolsburen, kissnödig kvinna helt plötsligt får ett enormt begär efter att ha sex med fem eller sex fullständigt okända män inne på en toalett?

Om du är svensk politiker, framförallt äkta feminist, ska du nu resa dig upp och skrika att det väl är självklart att kvinnan ville bli hårt genomknullad av sex okända män.

Annars ska du skämmas så inihelvete.

Om det har gått så långt i landet att vi tillåter gruppvåldtäkter – det nya modet sedan ett par år tillbaka – av rullstolsburna kvinnor, så ska vi alla sitta ner och hålla käft och skämmas grovt.

Gotlänningarna gjorde inte det. Glädjande nog stod de upp för sin tjej, arrangerade ett protesttåg som enligt uppgift ledde till att polisen fick skicka specialstyrkor till Gotland och flytta våldtäktsmännen till fastlandet för att skydda dem.

Att gotlänningarna reagerade är tecken på sunt förnuft. Under alla år har alltför många kvinnor skadats för livet av våldtäkter. Under de senaste åren har gruppvåldtäkter blivit mode och fler kvinnor har skadats fysiskt och psykiskt.

Ett samhälle som juridiskt skyddar gruppvåldtäktsmän medan kvinnan lider, är ett sjukt samhälle. Om det handlar om juridiska detaljer så bör regeringen se till att lagen omedelbart ses över mycket, mycket mer än vad som redan gjorts.

Att sexuellt förgripa sig på en kvinna som inte vill ha sex är illa nog. Att i grupp ge sig på en försvarslös varelse är ännu värre. Att samhället kommenderar ut specialpoliser för att skydda dessa män stämmer säkert enligt lag och gör mig än mer kräkfärdig.

Nu finns det, som så ofta, två alternativ: Antingen går förövarna fria, stannar i Sverige och går en god framtid till mötes. Eller också lagförs de, åker i fängelse och kommer var och en att kosta oss 3 000 kronor per dygn medan de kan slappna av och skaffa sig en rejäl utbildning på vår bekostnad, som tack för att de förstörde en kvinnas liv.

Finns det verkligen en enda människa som tycker att det är rimligt?

Om inte – var är alla? Var är ropen, skriken, protesttågen? Och framförallt – var är Ygeman, Löfven, Kinberg Batra, Lööf, Schyman och hela feministarmén? Varför står ingen upp för kvinnors skydd – på allvar?

Just nu borde hela Sverige skämmas. Och fem eller sex män borde få ett straff som är rimligt i jämförelse med brottet,

Men det kommer sannolikt inte att ske.

Från och med nu är gruppvåldtäkter alltså fritt fram. Allt vi behöver göra är att samla ihop ett gäng män, gruppvåldta en tjej och gärna prygla skiten ur henne och sedan säga till polisen att hon var med på det, att hon ville, även om hon satt i rullstol, var blind, döv eller hade något annat problem. Tre eller fem eller femton mäns röster väger mer än en kvinnas och troligtvis är hon chockad nog för att inte kunna lämna en vettig redogörelse. Alltså är vi, machograbbarna, home free.

Lycka till, Sverige. Det ser ju bra ut det här. Hundra års kamp för jämlikhet och kvinnofrid goes down the drain medan politikerna inklusive feministerna tittar på.