Så här och enligt nedan – så skrev jag på Facebook idag 2016-10-09:

Bästa vänner – och läsare av mina rader – här på FB…

Jag har tolkat och förstått att jag med mina rader – skapar en del ‘oro’ – då många inte kan (vill) tolka och förstå vad jag skriver OCH på det sätt som jag skriver.
En del betraktar mig som att jag har Tourettes sjukdom via pennan…

Det är säkert så – jag skriver på ett sätt, och ibland/ofta med sarkastisk ironi i ordflöden och vändningar som är ovanliga bland de flesta här på FB – men också om sådant som få vill veta av (dvs skydd för alla sinnen och kanske bortom Compassion).

Jag tänker således:

– Göra så att DET som KAN uppfattas som kritik – dvs inte ligga i mainstream enligt PK-maffians korrekthet och svenskens stora humana vänlighet till andra människor och djur – DET kommer jag att skriva i min BLOGG istället. DÅ är det upp till var och en att läsa där och ev kommentera.

Jag hoppas att jag på detta sätt ‘retar upp’ förre av er och skapar en orolig bild av mig! Jag kommer därför, när det är inlägg, som avviker från min tolkning av mainstream – bara skriva i kommentarsfältet -> se min blogg och länken dit.

– Det finns ett skäl till…. Jag är starkt orolig för att starka krafter i detta land inte vill ha ÄVEN min kritik/förslag – och att dessa krafter KAN se till att min FB-sida släcks ner och/eller hackas..