Jag är kluven – kring vad är F! VAD står de för, vad de vill för framtiden – JA – mer än att få bort alla MÄN… så klart… Men , när de fått detta – VAD då????

Some Good Runs into eternity???

Bli fångade i omvälvande stormvindar på herr lighetens nyfödda hav (från Gudruns blåsbälg)? – eller ÄR F! verkligen Moder Gaia’s apostlar – och den kraft som kan och ska försona alla Jordens kvinnor – för att återta och åter låta Jorden blomma – fullt ut? Kan det vara så underbart – kan det det???


FAST – de har ju rätt i sak… Det ÄR troligen fler män som fysiskt våldtar kvinnor, än kvinnor som fysiskt våldtar män OCH andra kvinnor…. Troligen – kring det sista om kvinnor mot kvinnor… FAST det finns en dj-la massa kvinnliga psykopater: TIPS:
kolla in www.turningpages.se – Där finns en bok om just kvinnliga psykopater!