Den hemskaste upplevelsen hen kan tänka sig -> är att bli levande begravd!

Den spanska regissören Cortés tog 2010 denna upplevelse till sin spets, – då denna film, ‘Buried’, utspelar sig helt och hållet i en kista – dvs en metafor på det sk ‘samhälle’, som vi alla fösts ner i som en massgrav av kistor av skuggornas utsända -> homo economicus… och den upplevelse JAG har av Sverijen idag – 2016

Paul Conroy är en lastbilschaufför i Irak. Han jobbar för ett privatföretag som arbetar på uppdrag av den amerikanska regeringen. Hans konvoj råkar ut för ett bakhåll och han blir tillfångatagen. Allt detta får vi återberättat för oss. För hela filmen utspelar sig som sagt i den kista Paul vaknar upp i. Han är dock inte helt ensam; han har en mobiltelefon som han använder för att försöka kontakta någon som kan hjälpa honom ur situationen. Detta är lättare sagt än gjort, då amerikansk byråkrati OCH svensk! – inte är den enklaste att navigera i.

Känner igen dig? Vi skriver och skriver på Facebook, i andra sociala media… med för f-n det finns ju ingen i ‘andra sidan som lyssnar’ – det finns INTE någon mottagare utifrån och på det sätt vi fortsätter… likt en dykare instängd kämpar för på Estonia, och inser att luften håller på att ta slut…. där i massgraven

VAR – ska DU hitta syre och livsuppehållande betingelser??

Finns det sammanslutningar – som har förmågor, styrkor och viljor att skapa DET NYA MÄNSKLIGA – och i en form som berättigar OCH kan kallas samhälle, dvs som vill oss alla väl – inte som idag – tjäna pengar på dig i och med allt… Snart kommer du säkert att via skattsedeln att belastas för att du tar upp plats och andas…!!

SÅ;

Återkom gärna med förslag – då tiden är knapp…