”Världen över motsätts vi av en monolitisk och hänsynslös sammansvärjning som förlitar sig på dolda medel för att expandera sin inflytelsesfär: på infiltration istället för invasion, på undergrävande verksamhet istället för politiska val, på skrämsel istället för fri vilja, på nattliga gerillor istället för arméer i dagsljus.

Det är ett system som har mobiliserat enorma mänskliga och materiella resurser till byggandet av en starkt sammanhållen, mycket effektiv maskin som kombinerar militära, diplomatiska, ekonomiska, vetenskapliga och politiska operationer. Dess förberedelser hålls dolda, offentliggörs inte. Dess misstag hemlighålls, rapporteras inte. Dess motståndare tystas, beröms inte. Ingen utgift ifrågasätts, inget rykte publiceras, ingen hemlighet avslöjas.”

Detta – skrev av en framstående man – som därefter blev mördad av sina egna… i november 1963.
RiP John F Kennedy

för att han sa och menade detta:

”Vilken slags fred söker vi? Inte en ’Pax Americana’ tvingad på världen av amerikanska krigsvapen. Inte gravens frid eller slavens trygghet. Jag talar om en genuin fred, en fred som gör livet på jorden värt att leva, en som möjliggör att människor och nationer kan växa, hoppas och bygga ett bättre liv för deras barn – inte endast en fred för amerikaner utan en fred för alla män och kvinnor – inte endast en fred i vår tid utan en fred för all tid.”

MEN:

…. sa INTE Mrs Clinton 2016 om sin hemliga e-postserver och generösa bidrag från dem, som mördade företrädaren ovan till den maktposition hon girigt trängtar efter… Jag återkommer efter valet 2016-11-08