Jag kommenterade ett inlägg på siten Det Goda Samhället – och kring att Staten ska ta över ansvaret för Skolan… dvs precis det som EU och ‘Världsregeringen’ vill – styrning från toppen – av ‘slavarna’

MYCKET BRA Bert !!!

Du skriver: Det gäller bara att slipa retoriken om friskolornas segregerande effekter och giriga ägare som spelar med barn på börsen. Sen får det bli hur det vill med eleverna i den offentliga skolan. OCH även DETTA: Vid denna tid innan vänsterflummet lagt sig som en tung dimma över Sverige betonades starkt skolans fostrande uppgifter + DETTA: Eftersom skolproblem också har en politisk sida så är det inte ovanligt att politikerna i skolstyrelsen är försiktiga med att engagera sig i konflikter och mobbning + DETTA ”Så länge jag (läraren alltså) inte får rent fysiska skador får jag vara nöjd.”+ DETTA; Eftersom ordet ”fostran” försvann i läroplanen under Palmes tid, då det ansågs indoktrinerande, så erbjuder skolan inget annat än ett stort tomrum när det gäller värderingar Dessutom finns en ångest hos dem som borde fatta besluten om skolans mål att tala om värderingar, eftersom det alltid finns någon grupp i samhället som känner sig kränkt. Kränkthet är som alla vet ett ämne som engagerar. Och DETTA: Inte ens krav på att det skall vara lugnt i lektionssalen vågar man ställa av rädsla för att någon ung, okunnig journalist skall börja gorma om nazism och fascism.

OCH det som styr alltsammans; Dvs DETTA: Oavsett rådande kommunimperialism så bör ansvaret för skolan flyttas över till staten och en helt ny struktur och organisation byggas upp.

NU mina tankar:

Jag har ‘bara’ jobbat som mentor och projektledare inom magisterprogram vid Ekonomihögskolan i Lund på 90-talet, samt med internutbildning (vuxna) under 20 år, samt haft Af-projekt med ‘eftergymnasiet’ elever i att fixa med jobb. Därtill ‘fri resurs’ i VD -stab i stor rikstäckande organisation med ansvar för interninformation. Jag var även lokalpolitiker i Lunds Kommun under 90-talet – så SKOLANs vardag vet jag egentligen för lite om, men läs gärna vidare – ändå .-)

Jag var, parallellt med jobb, under lång tid ledare och tränare inom bollsporter… OCH utifrån dessa ‘after work-erfarenheter’ – så vill jag ge en känga till ALLA FÖRÄLDRAR… ALLA!!!

Det är och kommer ALDRIG att bli skolans/samhällets ansvar i att VARA FÖRÄLDER (jag bortser från kommunismen övertag a la DDR i Sverijen och den diktaturdemokrati a la S som införts som vuxenmobbing i RD fortsätter – se mera nedan om varför S gör detta medvetet) – OCH – hur jag upplevde 90-och början av 2000-talet med ungdomar – SÅ vill JAG mena att det är (var) föräldrarnas CURLANDE hit och dit och oförmåga att sätta GRÄNSER (inkl vara förebild värd att kallas förebild i och kring det Bert skriver) som gett skolan dess nivå – som verkar vara ett olösligt trauma – såvida vi alla inte engagerar oss!!! Att skylla på skolan – det är att ta bort sitt eget ansvar och i att vara ett föredöme i den snabba förändringsprocess som samhällen ställs inför idag – inte bara i Sverijen. EU – gör allt vad de kan i tron att de är de bästa ‘föräldrarna’, dvs förminskar oss till DUMHET – styrda av och i dyrkan av Mammon –

MEN – MEN …. Jag vill kasta ut en brandfackla – som är av napalm (kan ej släckas med vatten och fjärtar i salonger ).. DET ÄR INTE vår Regering som styr Sverijen…. DET är G Soros & Co i USA – och dessa giriga oligarker vill och gör allt för att sabba nationalstater – och då omfattas att se till att skolan (och Polisen och Sociala instanser) blir verkningslösa… Kolla med Carl Bildt om vem som sabbade Sverige 1990 via finanskrig…. Han svarar så klart inte – då han är urtypen för den gamle ‘magistern’ ( nästan av Caligulatyp!) DÅ Carl Bildts & jämlikars mission här på landytan ÄR. – Inför ‘slaveriet’ och fördumma arbetar-och medelklassen – och låt Näringslivet behov vara rättesnöret. Punkt slut!

KONSPIRATION av en världsfrånvänd kommunist? Ja, du tänkte nog så, eller hur? Om en fd bankdirektör…. som sett ‘ljuset’

Så klart är jag det – en ‘världsfrånvänd kommunist’ som tror på det goda i människan – enligt media -> Media som styrs av denna oligarkgrupp (ibland nämnd som BBG= BilderBergsGruppen) – och inte minst deras ‘landsregeringar – Stay Behind’, som består av valda medlemmar ur alla grupper i vårt samhälle (främst personer som vill ha bort det som vi kallar demokrati – troligen väl förankrade i ‘Adekvat-för-undret’ – i dess självpåtagna roll som brun-rännstensråttfångare – dvs du och jag!)

VEM tror du mördare såväl Palme som Kennedys – och inte minst VARFÖR????

DET är INTE kört!!! – då STOR MEVETENHET är på väg, som groddar som växer i ett svedjebränt land…. VI alla – inte bara de intelligenta kvinnorna – måste ta upp striden! Först i leden MÅSTE de kreativa männen – som att t.ex Bert ovan, Lars Bern , Jörgen Tranberg, m.fl tar sig an roder att styra det sjunkande skeppet… med kvinnornas aktiva stöd!

Jag skriver inte mer – då det, DÅ blir sådant som media (och du kanske?) kommer att anse att jag saknar fakta till kring det jag skriver . Vet du förresten vad ordet fakta står för? – Tänk efter… och länge… i denna snabbt föränderliga värld… Nja, fakta är nog mera och sannolikt en bild och tolkning, där dina erfarenheter, attityder och värderingar kommer att ge dig – DEN fakta – så som DU vill att fakta ska se ut enligt dig… inte att din invanda dogm bryts – och du kan hitta svar utanför din invanda ‘box’… TÄNK!

Vi får se om DGS-tar in mitt inlägg… vi får se… eller hur Patrik .-)

Leo Selmerhagen

Custodian och förändringsknuffare via www.universalheart.se