Tänkte göra ett viktigt klargörande idag.

Hur jag ser på omvärlden och allt som händer omkring mig. Och hur jag väljer att agera och se på det. För jag märker tydligt hur en del människor kan tycka att jag bryr mig FÖR MYCKET om att det pågår nedbrytande, destruktiva händelser runtom i vårt land – Absurdien, styrda av helt fel energier och personer. Jag kan också uppfattas som arrogant för att jag går “all in” i dessa PERSONER som SKAPAR dessa negativa händelser. En del tycker troligen att jag därmed är konspiratorisk, när jag konsekvent uppmärksammar dessa händelser – för att det jag uppmärksammar INTE stämmer med dessa personers egen ‘verklighetstolkning’

Men riktigt så enkelt är det inte… för en Förändringsknuffare och Custodian

JAG har valt att vara ljusarbetare, energiomvandlare, hearthealer, kontaktperson med Universums Guider/medium och pådrivare inom Man-In-Mission. Roller som dessa innebär för de av oss som är HSP (lever med High Sensitive Personallity), att vi även ÄR betydligt känsligare för omvärlden och andras energier också. Vi är djupt empatiska människor , dvs klart högkänsliga individer och ‘merbegåvade’ när det gäller just energier. Många människor har lättare att stänga av olika intryck i form av andras energier, och en del andra får kämpa med att behålla sin egen energi dagligen – helt beroende på vad som händer kring dig/oss som person.

Hursomhelst så gör detta att vi som är HSP – ständigt måste vara noga med att behålla vår egen kraft (energi) och får därför göra ständiga val dagligen.

Val, där vi varje gång måste välja om vi verkligen KAN engagera oss (särskilt när hjärtat så mycket VILL öppna för ljuset) med vår känsliga kraft, i det vi ser, stöter på, i möten vi får, i mobilsamtal, Facebook m.fl.

Det/de val JAG gör, i den enskilda stunden, påverkar mig resten av dagen, kanske även följande dag om jag inte laddar mig med positivt stärkande energi igen.

Så fungerar väldigt många av oss s.k. förändringsknuffare. Det är ett heltidsarbete att vara ständigt medveten om sin ‘lånade’ energi. Att vara noga med denna kraft och vara rädd om den – och särskilt för mig eftersom – Jag brinner för att skapa Life in Balance – utifrån att vi ju alla är komna ur samma Universella energi – och SKA må bra!

Det kan inte nog poängteras OCH många gånger, att det är A och O för att vi ska kunna göra vårt arbete på bästa sätt. Jag tror inte jag överdriver när jag säger att många HSP har drabbats av utbrändhet iaf en gång i livet just pga vår känslighet för energierna omkring oss – och inte minst hur många människor missbrukar det lån de har av Universum…

Med detta hoppas jag att just DU ska få lite mer förståelse för oss/mig som jobbar hårt som förändringsknuffare. Det är både tufft och hårt med att välja fokus på vad som är positivt i världen, – då det även påverkar övriga som inte är lika energi känsliga som jag och mina HSP medmänniskor (vi är ju ‘utsända’ för just den uppgiften att vara ‘motpolen i polariteten mot Homo Economicus härjningar)

För det är faktiskt t.o.m och NU bevisat, t.o.m flera gånger av kvantfysiken (bl.a av Nassim Haramein) , att DET vi lägger energi på, det växer! -> SÅ väljer vi att lägga fokus på det där hjärtat är med i, dvs det positivt stärkande i tillvaron, så och då kommer både du och jag, samt omgivningen att må så mycket bättre som ringar på vattnet över hela världen. Ja – det är faktiskt så – enligt kvantfysiken. Kolla gärna!

Därför önskar jag att just DU som läser ska förstå att jag inte lägger missriktad energi på sk Godwinhändelser, typ raljerande inlägg i sociala media, som kan dra ner min egen och andras positiva kraft. Jag har noga tänkt… innan… jag svarar!

Jag väljer att fokusera på kreativa människor, retreatplatser, hjärte-händelser, och förhållanden som lyfter mig med FRAMSYN framåt, dvs som ger mig ny kraft i min mission. Detta får mig att må bättre DÅ JAG vet – > även hjälper dig att må bättre och utvecklas till synlig människa och i samklang med Universums samlade energi.

LEDORDET: Compassion