Jag blev så djävla förbannad igår (och igen) då jag lyssnade på Rapport i TV1, dvs 2016-12-15 kl 19.30, att jag kände ett behov av att avreagera mig och skriva OM vår skuggregeringen – igen och om;

Den lögnaktiga bilden av proxykriget i Syrien

Jag blir riktigt upprörd, då jag på Rapport fick höra Stasiminister Stefan Löfvén (Mr Spark Welding) vräka ut sin avsky över President Assad i Syrien. HAN påstår att det är President Assad tillsammans med Syriens allierade Ryssland och Iran, som är de som har begått och fortfarande begår omänskliga brott mot oskyldiga, barn, kvinnor & män i Aleppo. Hallå!

Nu får du väl ge dig Stefan!.
Hela den medvetna och intelligenta världen vet att detta krig startades av USA och deras allierade. Det är de som står tillsammans med dig Stefan utanför EU-byggnaden och ÄNDÅ vräker Stefan Löfvén ut sin avsky mot Syrien, Ryssland och Iran.

För det första, detta är inget inbördeskrig. Det är ett proxykrig, där USA tränat upp ISIS och Al Qaida, försett och fortfarande förser dem med vapen. Dessa vidriga terrorister har gått in i ett land, för att stjäla allt som USA vill ha. Det gäller olja, gas, lägga beslag på centralbanken genom oligarkfamiljen Rothschild och skapa ett beroende till USA.

För att försöka försvara sitt land, har Assad begärt hjälp av Ryssland i första hand och sedan även Iran. Vi ska också komma ihåg att Kina står på Syriens sida med Ryssland och Iran.

Väl medvetna om detta tvingar President Obama EUs ledare att kackla som höns för USAs sak. Eller rättare sagt, för NWOs sak. För i grund och botten är det oligarkerna och globalisterna med George Soros och hans anhang i spetsen, som betalar och ser till att detta ska hända. HUGA!- och tvingar Sverijen att bli hemort för de som flyr krigen… DÄR USA borde ta sitt fullständiga ansvar… eller hu?

Det är skamligt att Stefan Löfvén och hans regering inte törs säga NEJ! Det är tyvärr så att vår regering arbetar för människor som vill förgöra hela världen…. Hur i helvete tänker de? Dessutom har vi medborgare oraklet Margot Wallström som verkligen sågar av den sköra gren Sverijen ännu försöker sitta på, genom att tala negativt om den blivande presidenten i USA Donald Trump. Så gör en kunnig diplomat aldrig! Hybris som EU-potentat lyser igenom tydligt!

Våra regeringar har vid alla möjliga tillfällen och tider – talat om att Sverijen ska vara alliansfritt! MEN när det drar ihop sig, så visar S sin partiskhet genom att tala illa om den valda presidenten, för S visade helt öppet att de föredrog Hillary Clinton. Kvinnan som ville anfalla Iran omedelbart efter att hon skulle bli president och anfalla Ryssland med kraft. Alltså starta ett tredje världskrig. Tack gode Gud att världen slipper en galenpanna i form av Hillary Clinton.

Men nu åter till VAD Stefan Löfvén sa under intervjun inför EU-mötet. Stefan Löfvén sa att Assad skulle helst, om världssamfundet skulle finna det möjligt, ställas inför rätta.

Det uttalandet är verkligen magstarkt.! Stefan Löfvén bör vända blicken och peka med båda händerna på USA, peka på Obama, på Soros och hans oligarkgäng. Det ÄR dessa personer som är skyldiga. Inte en president i Syrien, som försöker värna sitt land, då utländska krafter kommer in och slår hela landet i spillror. Fast Stefan Löfvén vill nog inte sluta sina dagar som Olof Palme… med ett skott i ryggen!

Tyvärr är Sverijen också medskyldig till vansinnet i Mellanöstern. Inte bara Syrien, utan också Afghanistan, Irak, Libyen.

Dessutom har vi en viss besserwisser magister, dvs Herr Carl Bildt här hemma i Sverijen, som borde ställas inför rätta, med anledning av hand deltagande i folkmorden i Ogadenprovinsen via ledande ställning inom Lundin Oil…