GO KVÄLL – ALLA GOA MÄNNISKOR

Jag lovade att återkomma – efter alla enormt uppskattande ord till mig i kärlek, compassion och kraft inför det jobbiga mötet med Ondskans ambassadörer – samt inte minst vårt Rättssystems begränsande delar – när det gäller annat än skydd mot kriminella (psykopater rår få på)

Jag skriver en hel del nedan – DÅ jag är övertygad om att inte många människor – utanför det rättsliga systemet – känner till det jag skriver nedan. OBS –> det är min personliga uppfattning och upplevelse – INTE ett juridiskt dokument. Jag återberättar HUR jag ser på den process jag genomlider med mina barn – så ta mina ord för vad de är, dvs personliga – OCH stäm mycket gärna av med någon rättsligt sakkunnig – innan du kastar dig över mig.

JAG VILL ATT DU BEHÅLLER DENNA INFORMATION SOM DIN – dvs jag vill INTE att du kastar ut denna information vitt och brett på Facebook eller annat på Internet.

Jag har uppmanats att skriva en öppen bok – riktad till Allmänheten – för att VARNA alla i att vara godtroget naiva kring Testamenten, hur enkelt det är att ifrågasätta Testamenten och inte minst att öppet angripa trovärdighet hos Testamentsvittnen, dvs de kan bli åthutande som nästan brottslingar – av en advokat.

HÄR KOMMER EN RESUMÉ ÖVER VAD JAG UPPLEVDE UNDER 3 TIMMAR MED MOTPART OCH BOUTREDARE.

Jag och min son hade en insiktsfull diskussion med Advokaten som är Boutredare och vår advokat i slutet av den förhandling som vi tvingats till för att komma fram till ett samfällt beslut, som boutredaradvokaten kan lagföra via Tingsrätten och därmed ända processen. Vi kom då i detta mer avspända samtal, att prata om Laglottsreglers för- och nackdelar – helt utanför den pågående processen.

Jag kom under detta mera vid-sidan-om-samtal, att ytterligare inse och förstå – varför Laglottsregler finns och hur lagstiftaren tänkt…. Laglotter ÄR ett Måste – för att undvika att kriminella och psykopater genom hot och påtryckningar skulle kunna påverka och ändra testamentsgivarens/skrivarens avsikter… Ett skydd alltså för bröstarvingar oavsett deras ålder och civila tillstånd. Jag förstår detta än bättre efter det samtalet – än den något godhjärtade tro jag hade dessförinnan – om att Testamente är ett uttryck för testamentsgivarens och skrivarens avsikter -> dvs en mera fri roll i och utifrån sina önskningar – MEN, nu fattar jag bättre – att DET INTE kan det så öppet vara – för OM det skulle vara det, så skulle det skapa en massa strul för såväl Lagstiftaren som för efterlevande om laglotten blir ’hackad’ -> PLUS öppna upp för ett lukrativt område för kriminella och psykopater!!! Med tanke på vad som försiggick i Tingsrätten tidigare 2016 från vår motpart med att aggressivt angripa närvarande och äldre Testamentsvittnen i deras trovärdighet – så förstår i alla fall INTE jag varför Lagstiftaren INTE krävt och kräver att bankjurister och motsvarande är endast de instanser som kan vidimera ett testamente. Domstolar får ju inte – även om det vore bäst för att undvika ifrågasättande om giltighet. MITT RÅD är alltså – gå alltid till bank/jurist med testamenten för vidimering – men även i utformningen av själva testamentet. Min far utformade sitt med stöd av bankjurist, men valde ledsamt nog att be sina grannar vidimera – se mera nedan.

NU TILL DET SOM SKAPAR FÖRVIRRING IN DEN PÅGÅENDE PROCESSEN – utifrån att jag mottagit ersättningar för en stor mängd nedlagda arbeten inkl resor för min handikappade far under 20 år i hans hem, hans trädgård, för hans 4 olika hus, samt inköp av mat och körningar till vårdinstanser. (beskriver sist om min fars krämpor) Alla beslut om dessa ersättningar till mig stod min far helt och hållet för och det var hans uträkningar etc – och inget som jag varken påtvingat eller krävt på något sätt – även om det ibland kändes tungt att prioritera honom – med risk för förlorad inkomst i det företag jag hade under stor del av den period som det gäller (inte 1998-2002, då jag var anställd på Lunds Universitets Ekonomihögskola)

OCH

Jag är och har hela tiden varit helt införstådd att 4 närvarande juridiska experter, under hela resan varit medvetna om att jag verkligen gjort det som också skedde och att det är och var ersättningar – inte lån eller gåva. Detta har alla 4 vetat om hela tiden – men inte kunnat förmedla som partiska ombud till andra intressenter…

MEN

Under efterföljande natt förstod jag med klarsyn vad ALLT rör sig om:

Boutredaren och närvarande jurister, kan inte på något sätt avvika från Lagens krav att mina nedlagda arbeten inkl resor( bilkostander) är att se som antingen Lån eller Gåva – > FÖR OM – de skulle göra det – dvs det som de redan vet, att det är korrekt det som skett mellan mig och min far – kommer samtliga 4 att sitta i en ytterst omöjlig situation – genom och OM och via ett beslut där de medger att det som skett – verkligen också har skett med ersättningar inte gåva och än mindre som lån (vem f-n tar ett lån av den person som du hjälper – för att utföra arbeten åt denne person) – skulle boutredaradvokatens beslut kunna användas som någon form av möjlig referens (inte prejudikat för det kan ju bara HD utställa) – för andra, dvs oseriösa jurister (med icke så nogräknade klienter – läs pengafixerade manipulatörer) att referera till denna dom som blir offentlig via Tingsrätt – och i så fall öppna dörrar för kriminella verksamheter – dvs OM och NÄR det ÄR som i mitt fall – JAG har ju inget avtal att vila mina uppgifter på – bara mina ord och min ärliga person att lita på. Det är alltså denna realitet jag och mina barn nu ställs inför… och är totalt förvirrade – och grymt ledsna att vi utgör enbart ’offer på Lagens altare’ – inget annat!

– jag måste alltså som son, arvinge och människa vara helt nöjd att de 4 juristerna inser och vet vad som verkligen hänt (och därmed inte heller bemödat sig göra faktakontroller med Rättsmedicinska i Lund om min far) – är det som skedde – MEN att den roll de har som Lagens ombud – förhindrar dem att överföra sin medvetenhet till beslut – då det primära är att skydda Lagen – för framtida missbruk – inte att medverka till att det som skedde – faktiskt också skedde och att min fars testamente gäller.

– jag är NU också medveten om att jag försattes i grym Moment 22 – situation genom att naivt försöka utmana Lagen mot verkligheten via min erfarne advokats CV – och tyvärr och utan min medvetna insikt – > egentligen bli och vara fanbärare för dem jag klart ogillar, dvs manipulatörer, psykopater och kriminella – (dvs min beräknande motpart) – DÅ ju Lagen är skriven som skydd mot dessa personers ageranden – och inte som egentlig support till alla oss andra hederliga medborgare som agerat i ren skär välvilja mot en medmänniska. Vilken paradox det då blev:

Jag måste dock medge att jag är lite besviken på alla 4 närvarande advokater – i att de inte redan vid första mötet – unisont förklarade för oss alla – det jag skriver ovan om Lagen, dvs skyddet mot kriminella .

Jag kan förstå att det var olämpligt för Lagen (dvs dess välbetalda ombud) att öppet beskriva denna verklighetsbaserade begränsning – MEN jag hade intellektuellt förstått – även om känslan sagt något annat. Jag är i många sammanhang altruist (inte Homo Economicus)- och mitt primära mål i compassion är och har varit att på bästa sätt se till att det som min far ville kring mina barn, som han älskade djupt – blev det som min far ville – och inte det som nu är att de som han aldrig sett och de som träffat honom som barn för 50 år sedan – får 90% av hans naiva sparande som religiös godtrogen ‘alien’ – dvs en sparsam man som egentligen inte på något sätt passar in i vårt affärsinriktade samhälle, där vi ska göra pengar på allt… inkl mellanmänsklig kärlek.

DET är synd om människorna, sa Strindberg…

Eftersom min dotter befann sig utomlands, så kunde hon inte närvara vid mötet – och den fullmakt jag fått inkluderade inte att jag hade möjlighet att ta ett beslut för hennes del, som minskade min fars önskan till henne med 75 %… Därför blir det ett nytt möte den 30/1 – med ett underlag att jag inte får en krona – och mina barn får dela på 10% ur totalen (inte hela det testamenterade legat som finns bredvid boets tillgångar – då Lagen inte medger att alla de jobbersättningar jag gjort under 20 år – ska undantas från boet. Därför utgår juristerna från ett av motpartens advokatframräknat belopp som innefattar summor som jag ska ha fått, då de låtit en av min motparts fru, som jobbar i bank – ta fram underlag på alla mina, mina barns och min sambos konton – tillbaka till 1995. Detta är grovt tjänstefel, men bankens chefsjurist bedyrar att banken inte är inblandad… Jag vet, då jag jobbade som Säkerhetschef i bank 10 år – att det inte lagligt går att begära utdrag över bankgränser( inte heller inom samma bank från utomstående person) – såvida det inte finns propå från Polis/Domstol – vilket det inte gör i vår process. Grovt bedrägeri – således som skyddas av berörda banker…

SÅ – jag vet inte hur det går vid nästa möte – men motpartens advokat menar att jag ska vara glad att inte tvingas betala tillbaka de 600.000 de påstår jag stulit från Testamentet genom att under 20 år manipulera min far – och därmed tvingas sälja mitt och Karins hem. Jag ska enligt Lagen – vara grymt tacksam – för denna otroliga eftergift… Eller hur?

Egentligen vågar jag inte skriva det som står nedan – då informationen kan hamna i min motparts händer… då de inte vet ett skit om min fars hälsotillstånd – utan menar att jag ljuger… då de ju inte varit med honom överhuvudtaget…

MEN

Min far dog 92 år gammal 2014 – dvs för 3 år sedan. Min far hade under början av 90-talet haft sin sista av 3 hjärtinfarkter – och blev räddad genom Pacemaker, då han fått skador mellan kamrarna som gjorde att hjärtat/pulstrycket inte klarade av sin uppgift Hans kropp var hårt ansträngd genom stress och alltför tuff rökning under hela min uppväxt – så några år in på 2000-talet fick han genomgå 2 allvarliga operationer – när hans kroppspulsåder höll på att sprängas. Han fick då 2 sk strumpor monterade på ådern OCH allvarliga förmaningar att absolut inte befatta sig med kroppsarbeten, dvs inte jobba i trädgård och på sitt hus etc etc. I slutet av 2008 – fick han även bältros i ögonen – som mer eller mindre medförde att hans syn på ena ögat blev 10% och ca 50% på det andra. Han lät då sin bil stå i garaget – och jag fick köra till service (som de skrattade åt, då bilen kanske rört sig 50 mil på ett år) + besiktningar.

Under 2013 – blev hans tillstånd, så dåligt att jag inte kunde se till honom hemma – utan vi fixade ett boende, nära ett äldreboende så att dess personal + nattjour kunde se till honom. Då fanns det kvar för mig och mina barn att sköta hans hem, trädgård, handla mat och skjutsa honom till läkare för koll av hans Verantillstånd. ( Pacemakern krävde blodförtunning)

Varje normalt funtad person ser i det jag skriver en person, som verkligen behövde fysiskt stöd. Min fars mentala tillstånd var hela tiden på topp – tack och lov, men han led att inte kunna se alla de sportprogram han vill på TV – då han var helt betagen av Zlatan…. (Han dog med en djup suck i samma ögonblick som Zlatan gjorde mål i landskampen 2014-11-15)

MEN – Lagen kräver bevisligen via sina juridiska ombud att den omsorg jag gjorde för min handikappade far under 20 år – skulle ha skett via offert från mig, godkännande av min far på samma offertunderlag (som jag självklart skulle ha sparat i original) samt att jag som privatperson skulle ha fakturerat honom efter genomförda åtgärder (sparat i privat bokföring) – samt såklart att jag skulle ha betalt full skatt för insatserna.

SÅ – fungerar VÄLDFÄRDS-SVERIJEN… Allt ska förvandlas till och via pengars affärssystem.

OBS – Jag kan inte lämna denna information till Media, Uppdrag Granskning etc – för DÅ agerar jag såsom och i medveten påverkan i rättssak – och det är straffbart…. Snacka om Lagen skyddar sig själv!

OCH – till slut – och till alla er – som kommer att säga: ”Det var meningen” att det som sker också sker – och att det också är meningen att jag ska och mina barn ska utsättas – för det är (väl) Universums mening att vi ska lära oss något i detta (mer än det jag skriver om LAGEN och att än en gång konfronteras med en psykopat) – SÅ – snälla ni – återkom konkret och gärna till mig om vad nästa steg (som ni siande ser) – kommer att vara Meningen med det också för mig – Då jag inte ännu har denna förmåga att se i förväg vad meningen är i en framtid. Jag som varande sk HSP besitter tack och lov en instinkt och intuition kring personer – redan vid första kontakt – och det är därför jag är selektiv i bl.a vilka kurser, föreläsningar jag kan delta i utan att gör våld på mig själv.