FÖRST:

På tal om att det finns människor som har idéer om sin rättighet att uttrycka sig fritt på andra människors personliga Facebooksidor – det har man inte – Blocka istället!

och att

när allt kommer omkring, har man en idol som heter Barack Obama, och den största hjältinnan är Hillary Clinton, man stödde störtandet av den demokratiskt valda regeringen i Ukraina, gladdes åt att man försökte hetsa fram en kupp i Ryssland, sörjde att man misslyckades med att störta Erdogan i Turkiet, hurrade till mördandet av Gaddafi i Libyen, och fröjdades åt att man har försökt i sex plus år att ta bort Assad i Syrien med hjälp av al-Qaida och ISIS “moderata rebeller.”

Det är då bara logiskt att den fredsälskande, liberala vänstern och Hollywoodeliten, nu (efter att hittat inspiration i de våldsamma upploppen i Berkeley), trappar upp retoriken få till lite gamla goda amerikanska regimskiftesstämningar hemma i USA

… Detta vet Donald Trump och han vet dessutom vad som kommer att utgöra verktyget IS / DAESH

Så när Bibi uttrycker:

“” Vi befinner oss i en period av diplomatiska möjligheter och utmaningar. Möjligheterna härrör från det faktum att det finns en ny administration i Washington, och en ny regering i Storbritannien “, säger Netanyahu.
” Jag har för avsikt att tala med dem båda om tätare relationer mellan varje sida och Israel och trilateralt .””

Ja då vet man vad klockan är slagen.

Det blir inte mindre tydligt när:

“USA: s president Donald Trump inte ÄR intresserad av att tala med parlamentet under sitt statsbesök i Storbritannien, utan vill i stället fokusera på den pompa och ståt som Storbritannien ger utländska ledare, säger regeringstjänstemän som planerar sin vistelsen. Ujj Ujj!

Källor berättade för The Guardian (tidning) att Trump inte har uttryckt något intresse för att tala i Westminster. Men det är underförstått att han vill göra “mycket synliga besök hos nyckelpersoner i den kungliga familjen.” Woah!

Naturligtvis – så i verkligheten handlade det alltid om bara en sak:
Israel – som en Anglozionistisk tullstation för strategisk naturresursflödeskontroll OCH som ville vara den regionala stormakten i Mellanöstern! Iran skulle därför hindras från att hota denna monopolställning på något som helst sätt.

Det finns helt enkelt inget sätt, inget sätt alls, att utrota Daesh / IS utan att sätta soldater i stövlar på marken. Jag tror att vi alla idag kan enas om att dessa stövlar inte kommer att vara amerikanska. De kommer inte att vara ryska – heller. Men, vems då?

Obamas strategi var att använda en blandning av irakiska, kurdiska och turkiska stövlar, med hot om att ställa dit några saudiska och andra Gulfstaters stövlar som en bra åtgärd. Vi vet alla hur det fungerade: Det gjorde det inte alls!.
Och det kommer inte att göra det heller, faktiskt aldrig någonsin. Så här är den fula hemligheten, att alla vet eller åtminstone borde veta: de enda stövlarna på marken för att besegra Daesh har varit, är fortfarande och kommer alltid att vara, iranska stövlar. Det är en del av livet, sorry alla Anglozionister, detta begriper Donald Trump, som alltså vet att han måste välja mellan USA och Israel, men att korten måste spels i rätt opinionsbildningsmässig ordning för reflexiv kontroll !!!

Med andra ord, om ett islamiskt land är misskött och drivs av inkompetenta fanatiker, är detta i sig stort djävligt! MEN, när ett islamiskt land drivs av en klok och mycket kompetent ledning som inte kan störtas på grund av det faktum att det har folkligt stöd, då blir detta islamiska land ett helt oacceptabelt prejudikat. Och Iran, med sin avancerade teknik, kraftfulla militär, starka egna ekonomi och i allmänhet framgångsrika politiska och sociala modell är en enorm förolämpning mot de rasistiska vanföreställningar i den Zionistiska regimen i Palestina.

Som vi återkommande har beskrivit så måste Donald Trump göra sig av med den av den Anglozionistiska Djupa Staten kontrollerade och “terroristgenererande” strukturen IS. Medlet för detta är ovillkorligen “stövlar på marken” vilket innebär Iranska stövlar, punkt jävla slut!

(Annars hamnar det alltså en massa Islamiska fundamentalister i USA, vilka har ett givet Anglozionistiskt destabiliseringsuppdrag)

Så den reflexiva kontrollkulissens utveckling är någonting som människor måste inse existerar istället för att bara sitta och gapa rakt ut om än det ena och än det andra. Det är alltså inte svårt att begripa att om 80% av den moderna krigföringen består av opinionsbildning, 15% av ekonomi och 5% av militärverksamhet, -> så spelar opinionsbildningen den största rollen.

Hämtat ur Carl Norbergs prat till folket 2017-02-06