“Kända polisprofilen från Örebro anmäls efter hätskt inlägg på Facebook”

http://www.na.se/…/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-e…

Peter Springare skriver i sitt anmälda inlägg:

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak, Irak, Turkiet , Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100 %.

Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan

https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208300682343230

https://www.facebook.com/peter.springare?fref=nf

Så här skriver Nerkies Allehanda 2017-02-06

En polis i Örebro län anmäls till åklagare efter ett inlägg på Facebook!

I inlägget från i fredags kväll skriver mannen, som beskrivs som en erfaren brottsutredare, om hur han anser att “polisen har totalhavererat”.

Polismannen tar upp brotten som han arbetat med under gångna veckan och skriver sedan ut förnamn på de misstänkta, som i de allra flesta fallen har utländsk bakgrund. Polisen räknar sedan upp “länder som representerar veckans alla brott”.

– Det här kommer vi att titta på rättsligt, om en statligt anställd kan göra på det här sättet. Därmed lämnar vi inga kommentarer, säger Bo Andersson, polisområdeschef i Örebro län, till tidningen.

Under lördagen 2017-02-04, lade polismannen ut ett nytt inlägg där han underströk att han inte är rasist.