Nu börjar det bli mycket tydligt att antingen så är stigmatiseringsinsatser gjorda för att vidmakthålla och att skapa kulisser, eller så är de inte det…

Mycket enkelt uttryckt så kan detta sammanfattas som att antingen så adresserar den politiska adeln problemet med att man själva med uppsåt har skapat “kriget mot terrorismen,” eller så gör man det inte!

Trump har alltså ett mycket kraftfullt vapen, han kan och kommer alltså att behöva släppa lös vapnet mot Anglozionisterna – Neocons: 9/11.

Kreml har som vi delade någon vecka sedan alltså räknat ut detta och publicerar därför via RT, bilder på kontrollerade sprängningar – de vet av egen erfarenhet vad den gemensamma fienden inom sig är för någonting.

Om Trump visste om det före eller inte spelar ingen roll, oavsett vilket som, så får han nu i alla fall rekommendationer av människor som Flynn och Mattis, som måste ha känt till i åratal att 9/11 var ett inside jobb. Och även om det faktiska antalet personer som är direkt inblandade i 9/11 operationen i sig självt var relativt litet, så är antalet personer som pantsatte sin fulla moraliska och politiska trovärdighet bakom 9/11 och officiella berättelsen, enormt stort.

Den svenska statsförvaltningen kan i princip mangrant packa väskorna, lämna passerkorten och gå hem – när /om detta behöver ske – eftersom de inte med någon som helst trovärdighet kan uttryckas ha gjort någonting annat än uttryckt sitt stöd, utan istället beredvilligt har givit sig hän åt att stötta det eftersträvade och konstgjort skapade ”kriget mot terrorismen.”

Låt oss uttrycka det så här: medan 9/11 var en amerikansk Djupa Staten operation (förmodligen som underleverantörer för utförandet åt israelerna), så har hela Washingtons ”träsk” sedan dess varit ”9/11 medbrottslingar i efterhand” genom att hjälpa till att bibehålla mörkläggningen. Rose&Bad? Jorå, serru! Om detta förs till ljus, då kommer många tusentals politiska karriärer, juridiska karriärer och journalistiska karriärer att krascha och brinna i skandalen.

9/11 var ett kollektivt brott par excellence . Några människor har faktiskt utfört denna handling, men då tusentals, kanske tiotusentals, har använt sin ställning för att utföra mörkläggning och för att förhindra någon verklig utredning, är de alla skyldiga till obstruktion av rättvisan. Genom att öppna en ny utredning av 9/11, en som drivs av justitiedepartementet och inte av kongressen, kan Trump bokstavligen placera en ”politisk pistol” bredvid chefen för varje politiker och hota med att trycka på avtryckaren, om han inte omedelbart ger upp försöken att störta Trump.

Vad Trump behöver för detta är en 100% pålitlig och 100% trogen människa som chef för FBI, en man med ” rena händer, kallt huvud och ett brinnande hjärta ” (för att använda ett uttryck från grundaren av den sovjetiska hemliga polisen Felix Dzerzjinskij). Den här människan kommer omedelbart befinna sig i fysisk fara, så det kommer att vara en människa med stort personligt mod och beslutsamhet. Och naturligtvis kan detta en ”man” vara en kvinna (en amerikansk motsvarighet till den ryska åklagaren, Natalia Poklonskaia).

Vi förstår att risken för vad som föreslås som all användning av ”9/11 vapnet” naturligtvis kommer att resultera i en enorm motattack av Anglozionistiska Neocons och den Djupa Staten. Men här är problemformuleringen: de senare är ändå redan på ovillkorliga grunder fast bestämda i sin inställning att störta eller mörda Donald Trump – de har inget egentligt val i ljuset av verkligheten. Och som Putin sade en gång i en intervju, ”om du vet att en kamp är oundviklig, se till att slå till först!.”

Donald Trump var den första offentliga personen i världen att ifrågasätta den officiella versionen av attackerna den 9/11, på TV samma dag.
Efter att ha noterat att de ingenjörer som byggde Twin Towers nu arbetar för honom, förklarade han på New York Channel 9 att det var omöjligt att Boeings kunnat bryta igenom strukturerna för ståltornen. Han fortsatte med att säga att det var också omöjligt att Boeings kunde ha orsakat så att tornen kollapsade. Han avslutade med att hävda att det måste finnas andra faktorer som vi var ännu ovetande om.

Från den dagen har Donald Trump aldrig upphört att motstå de människor som har begått dessa brott. Under sitt invigningstal betonade han att detta inte var en passage av makt mellan två förvaltningar, utan ett återställande av makten till amerikanska medborgare, som hade varit berövad de [under sexton år].

Under sin valkampanj, återigen under övergångsperioden, och igen sedan han tillträdde, har han upprepat att det Imperiella systemet under de senaste åren aldrig har gynnat amerikanska medborgare, utan bara en liten klick som Mrs Clinton är den symboliska siffran för. Han förklarade att USA inte längre skulle försöka vara “första landet”, men det “bästa”. Hans slogan är – «Gör Amerika stort igen» och «Amerika främst»

Denna 180 ° politisk vändning har skakat om ett system som har införts under de senaste 16 åren, och har sina rötter i det kalla kriget, som år 1947, bara ville väl för USA. Detta system har därför skapat många internationella institutioner, såsom Nato (Jens Stoltenberg och General Curtis Scaparrotti), Europeiska unionen (Federica Mogherini) och FN (Jeffrey Feltman).

Zvärje, ja det är ju vad det är som det mest Clintonsorosdoktrinlojalistiska landet på jorden och är det minsann inte bara den mentala tjälen som går Djupt…

Text. Carl Norberg 2017-02-09