Hur DU stoppar att absorbera negativ energi – från andra…

Frågan är: Hur DU kan stoppa absorbera negativ energi från andra människor?

Empati är förmågan att känna igen och känna andras känslor.
Sympati – ÄR när du känner medkänsla för andra människor.

Ofta för att vara en “empatiperson”, så betyder det att du absorberar mycket av smärta och lidande i och från din omgivning, som kan skada din förmåga att fungera på en högre nivå – mentalt OCH känslomässigt. Jag vet – för jag är en sk HSP (High Sensitive Person)

Relaterade artikel: http://www.inspireactachieve.com/personal-growth/paradigm-shift/5-ways-protect-youre-empath/

FEM sätt att stoppa absorberande negativ energi

Om du någonsin har varit i ett rum med en negativ person, DÅ vet du precis hur giftig deras energi kan vara. Att lära sig att sluta absorbera negativ energi från andra är en sådan stor andlig förmåga OCH färdighet att ha.

Här är fem sätt att stoppa absorbera negativ energi:

1. Kom ihåg att du inte kan tillfredsställa alla.

Om någon mobbar dig, klagar på dig, eller dissar dig för att du inte gör det ditt uppdrag SÅ försök INTE övertyga den personen att gilla dig….
Detta kommer bara suga dig djupare in i den den personens energifält och kommer att göra dig än mer beroende på deras uppfattning om dig….

Inte alla kommer att gilla dig. Alla på Jorden lever här för ett syfte/ändamål. Genom att älska dig själv först, kommer du att skapa en kraftfält runt andras åsikter, som kommer att skydda dig från att dräneras av deras åsikter.

Kom också ihåg, DU kan inte ändra andra – bara dig själv!. Gör inte DET till ditt uppdrag att försöka ändra på dem – heller. Ibland är det bästa du kan göra -ÄR att inte ens TÄNKA på att de bara måste ändra sig… Låt dem INTE mata sin negativa energi på dig – som de försöker projicerar på dig….

2. Var försiktig med vem du bjuder in i ditt liv.

Din kropp, sinne och uppriktiga miljö är ditt tempel. Vem ska och bör du bjuda in? Är det en öppen inbjudan? BÖR människor först ha torkat fötterna rena, innan de går runt i ditt “tempel” – eller är det ok om de drar lera till din själ?

I Brasilien finns ett slangord kallas FOLGADO. Den möjliga betydelsen är “löst” eller “lat”, men det kan också betyda “freeloader”,dvs snyltare. Det är inte exakt översättning, eftersom det är en själsläggning och därmed mer en livsstil.

Om du t.ex ger en person en bit av ditt finger en dag, kommer de att be om nästa finger nästa dag – också…. Om du låter någon snyltare stanna för en helg, kommer de sedan försöka hålla på hela veckan . Jag tyckte att en vän var kylig och inte helt bejakande mot några av hennes grannar.
MEN – När jag insåg att hon var bara valde att respektera sig själv och sitt hem, DÅ värderade jag hennes inriktning – eftersom hon visste att grannarna var – snyltare – och energitjuvar!

Relaterade Artikel: http://www.inspireactachieve.com/consciousness/6-signs-youre-extremely-energy-sensitive-person/

Det är bra och OK att vara generös, MEN det finns också en fin linje att se upp med – så att du inte bara trampar på i invanda spår – som inaktiverar dig från att hjälpa dem som verkligen behöver det.

Lär dig att säga “Nej” och att vara OK med det.

3. Sluta invant att uppmärksamma

En parasit behöver en värd för att överleva. När du VÄLJER att ge uppmärksamhet till någon annan först – än dig själv, SÅ ger du dem energi. Oavsett – och egentligen DET du fokuserar på, det växer och vampyrer kommer att stjäla dina tankar – minska din energinivå. Vissa människor kommer att dumpa över sin dåliga energi på dig och sedan köra vidare till nästa “depåstopp”. Ett vänligt öra kan vara en helt underbar grej, MEN det är återigen en linje som DU inte behöver korsa – i försök att ta bort dig själv från fokus..

Kanske du har funnit dig själv som bollplanket/källan för en person att förmedla sin frustration på jobbet, om sin relation eller personens framgångsrika prestationer. Alla dessa känslor kan dränera dig på olika sätt och leda till att du ser på ditt eget liv på ett sätt som inte är produktivt – för dig!

Älska dig själv – för att “tona ut” dem, berätta för dem att sluta, eller tala om för dem att du inte kan hantera det just nu. Det är inte på något sätt “elakt” att förkasta deras giftiga energi.- Det är att värdesätta dig själv!

4. Andas i och med naturen.

Gå ut i naturen, meditera, slappna av och andas-djupt! . Rena vattnet inom dig själv, motionera. Flyg lätt, som en fjäril- “sväva” försiktigt, men agera snabbt!
Andningen ökar blodflödet och cirkulationen i hela kroppen och hjälper till att förhindra att du absorberar energi från dem omkring dig.
Gå med tillförsikt, håll upp huvudet och tillåt inte någon att få dig att känna dig underlägsen. Ingen!

Relaterade Artikel:http://www.inspireactachieve.com/consciousness/6-ways-to-protect-yourself-from-negative-energy/

5. Ta 100% ansvar för dina tankar och känslor.

Hur du känner Dig – är 100% ditt eget ansvar.
Universum skickar människor in till ditt liv för att testa dig.
Uppfattningen vi har pm oss själva – är större än uppfattningen andra har av oss. Du är inte ett offer, ingen har makt över dig- även om du tror det, som samhällen ser ut idag. Fundera över hur dina tankar eller förväntningar kan ha manifest den situation som stör dig. Vad händer om svaret ligger inom din nivå av tålamod, irritabilitet, eller medkänsla? Om vi ​​inte tar oss tid att titta, vi bekräftar omedvetet vår egen utsatthet till omvärlden…. Vojne Vojne!

Så fort du ser dig själv som aktivt medverkande och ansvarig för hur du väljer att svara på något – DÅ ansluter/kopplar upp du dig själv på och till ett djupare plan. När du är ansluten/inkopplad till dig själv på ett djupare plan, – DÅ behöver du inte få en “knock-out” till din kärna/nollpunktsfält lika lätt.

Föreställ dig situationer som ökar dina egna energier.
Har den här personen fått dig att må bra?
Gör du den personen att DU må bra?
Du är värd alla fantastiska upplevelser och det är dags att DU inser detta. FÖR – Att lära dig att skydda dig mot andras energier – Så börjar det alltid med egenkärlek.
Kom ihåg att du är värd all lycka och fred, OCH att det är OK att säga nej.
Det är ju du, som är författare till ditt eget energitillstånd.- eller hur?

Källa: http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-to-stop-absorbing-other-peoples-negative-energy/