Om du går ut på stan en fredags- eller lördagskväll, vad ser du? Vilka är det framför allt som bråkar och sextrackar och rånar? Kalle och Johan eller Ahmed och Mustafa? Jag skriver ”framför allt” eftersom jag vet att det händer på att hen ibland stöter på någon Kalle som bråkar.

Vi vet att det ser ut så här:
Och det är samma sak i skolorna !
Vilka är de där asociala unga männen som förstör studieron för de andra!
De som sextrakasserar tjejerna!
De som hotar lärare och andra elever!
De som säger: ”Jag ska knulla din mamma” – och mena det!
De som blir arga när någon svensk försöker prata sakligt om islam!!!

Allt detta borde vara självklart. Män från Afghanistan, Irak, Syrien och Somalia har helt andra attityder, värderingar och erfarenheter än svenskar. Det är underutvecklade länder präglade av dålig utbildning (eller ingen utbildning), kvinnoförtryck, islamisk fundamentalism, krig och kaos.

För den som inte litar på sitt sunda förnuft och sin egen erfarenheter så finns det opinionsundersökningar att tillgå. Det betyder inte alla människor från dessa länder är stökiga, men det betyder att många är det. Svenskar är präglade av en helt annan miljö. Ett tryggt välfärdssamhälle, bra utbildning, sekulär demokrati, två hundra års fred och så vidare. Därför är vi olika.

MEN I MEDIA HAR HEN LÅTSATS SOM ATT DEN HÄR SKILLNADEN INTE FINNS!


Så – även våra politiker i den “skuggregering” – som ligger på knä i bön till NWO /New World Order) …
Detta är för mig en medveten strategi och medvetenhet – att föra Sverijen tillbaka till nästan det feodala samhället i en “Demodiktur”

Människor uppvuxna i Somalia antas ha samma värderingar som människor uppvuxna i Hälsingland och Ljusdal. Folk (överlag) tror dock förstås mer på vad de ser och hör i skolan och på stan än på media. Förtroendet för media sjunker.

Det har varit tabu att prata om detta. Det har betraktats som rasism att säga som det är. Men Örebropolisen Peter Springare sade som det är ändå. I ett inägg på Facebook den 3 februari berättade han om vilka det är som bråkar, utpressar och våldtar. Det är framför allt “Ahmed och Mustafa”, snarare än Kalle och Johan.

För detta fick han ett enormt stöd. En ventil hade öppnats. I decennier har människor inte vågat säga som det är, inte berätta vad de ser och hör. De har varit rädda för media. Denna media som gjort det till sin uppgift att skydda den ansvarslösa invandringspolitiken till varje pris.

Det har bildats en grupp på Facebook som heter ”Stå upp för Peter Springare!”

Om Sverijen fortsätter den ansvarslösa invandringspolitiken kommer samhället att gå sönder. Vårt land KAN komma att steg för steg att bli mer som invandrarnas hemländer, som Syrien, Irak, Afghanistan och Somalia.

Så kan det bli – och jag är inte ett dugg förvånad om vi inom en snar framtid – får uppleva det som vårt land förskonats av under 200 år… Krig – och då pratar jag om inbördeskrig i form av att militanta grupper enas – och tar till samlat våld och död – mot dem som sabbar landet… Djävligt kusligt – med lika realistiskt…

Våra politikers största ansvar borde vara mot oss som valt dem i det land där de lever. Vi kan aldrig hjälpa alla flyktingar, men genom insatser i närområdet kan vi hjälpa fler flyktingar för mindre pengar. – FÖR DET ÄR JU PENGAR – det handlar om.

SÅ – Vi kan också öka vårt bistånd – och därmed om inte för annat – avlasta vår inhemska Polis… och Rättsliga instanser !

Ett bra sätt att bistå underutvecklade länder är att hjälpa invandrare i Sverijen att återvandra och bygga upp sina hemländer.