“Sverige är ett litet inkrökt land – som styrs av små politiska figurer vars utstuderade chans att få synas ÄR att odla hatet mot någon stor politisk figur. Magister Bildt – är en av dessa självutnämnda “påvar” – som i vanlig ordning vill vara den som “styr i klassen” ( ordet klass har 2 olika betydelser- på svenska)

De små politiska figurerna klarar bara en åt gången och NU heter han Donald Trump. För några månader sedan höll den Magister Carl på på samma sätt, men då var det Putin som var hatobjektet. Patetiskt! Ja – MEN – så får vi inte tänka – om Sveriges STORE tänkare Carl Bildt!!!Detta nutida orakel- Woah!

Vi är många som tycker att Carl Bildt och hans gelikar ( läs lakejer åt NWO och Stay Behind) på senare år uppträtt som landsförrädande förnekare med härskarteknikens arrogans (påminner om adeln/kungar förr) – SÅ vilken nytta gör CB.s kommentarer för vårt land och oss – dvs FOLKET? (Jo, JAG vet – du och jag är av inget intresse för CB – vi ska bara hålla tyst i lektionsrummet (dvs Twitter, FB, Instagram, Snapchat etc etc) – och sakta buga för överhetens oomtvistliga sanningar (Carls Bibel)

Donald Trump är vad jag kan förstå – demokratiskt vald av amerikanska folket ( även om Clinton&Co påstår att det vara ryssen som gav honom jobbet) och DT gör till skillnad från Bildt&Co DET han lovat sina väljare på sitt sätt – och inte enligt Magister Bildts kommandon och pekpinnar!!!
Fy på dig Caligula!

Textidé av Lars Bern med mina tillägg!