Till dig, som tar dig tid att läsa mina rader:

Min mening med mitt liv – är att skapa mervärden för just DIG – genom att dela med dig vad jag har förstått i om livet – Jag är idag snart 70 bast -så lite borde ha fastnat,,, eller vad tror du och jag har fått höra att jag är en bra kommunikatör och Coach.-)

1. Slösa inte din tid på arbeten som du inte gillar och växer med

Det är uppenbart att DU inte kan/kommer lyckas i något som du inte gillar det du gör. Tålamod, passion och engagemang kommer lätt, MEN bara när du älskar det du gör – OCH inte minst DIG själv!!!

2. Det är befängt dumt att vara rädd för andras åsikter!

Rädsla försvagar och paralyserar dig. Om du låter rädslan styra , kan den växa och bli värre och värre för varje dag tills det inte finns någonting kvar av och inom dig – mer än en tomhet! SÅ Lyssna på din inre röst. Lita på din magkänsla och hjärta! Lär dig innebörden i ordet: COMPASSION!

3. Ta kontroll över ditt liv, ta fullt ansvar för de saker som händer dig. Sitt för tusan inte i baksätet i din egen bil…dvs

Begränsa dina (och andras) dåliga vanor och leva medvetet ett hälsosammare liv. Hitta gärna motion som gör dig lycklig. Låt ditt liv formas av dina egna beslut som du har tagit OCH genomfört, inte genom de beslut du INTE tagit/genomförde – och särskilt om det var andras beslut! Suckar leder ingenstans!

4. Uppskatta människorna omkring dig! Var rädd om dina vänner och släktingar -> DÅ de alltid kommer att vara en källa till styrka och kärlek – dvs NÄR du väljer att se dem, lyssna på dem – men inte låta dem styra dig. Kommunicera – FÖR du kan inte ta dem för givna – om du är alltför upptagen att vara slav i ett arbete och/eller relation… Tufft det sista – det vet jag som en HSP (High Sensitive Person) – som blev “knullslav” till en affärskvinna som levde via psykopatens värdegrunder – medan jag sökte den kärlek, som min mor aldrig kunde ge…