Hur har denna korrupta Politiker hjärntvättat hela svenska befolkningen så pass mycket att han sitter kvar på sin plats i förtroende??

Mannen borde Låsas in på Livstid..

För att Sverige någonsin ska bli bättre är det denna sortens människor vi behöver bli av med.. inte bli av med muslimer …nte bli av med nazzi…nte bli av med AFA
nte bli av med mörkhyade, nte bli av med rödhåriga Pridare, inte bli av med religiösa eller bli av med annat vanligt folk!

Det är makten vi måste fokusera på om vi vill ha en förändring.

Sluta hata på varandra!

Folket…! ENAS MOT MAKTEN!

“Han har alltid varit förtegen om sin tid i lumpen, men enligt Häger avslutade Bildt sin militärtjänst i förväg när han blev rekryterad av CIA som kommunistjägare. Tiden på universitet ägnade han åt annat än att plugga, bland annat hade han uppdrag för en privatfinansierad underrättelsetjänst att kartlägga vänstern. Med vana att ge information till USA, läckte han känsliga uppgifter från Moderaternas regeringsförhandlingar med Torbjörn Fälldin1976.

Med dokument från Wikileaks som grund konfronterade Aftonbladet Bildt 2013 om hans samröre med CIA:

Kommer du ihåg första gången du träffade företrädare för CIA?

– Ingen aning.

– Men så kan du väl inte säga?

– Jag kan säga vad jag vill. ” (typiskt översittarenCarl Bildt)

Bildt blir lite pressad när han plötsligt hittar en felaktig men helt betydelselös detalj i avslöjandet – och får skrattarna med sig. Det är så han hanterar besvärliga situationer. Ångande av sarkasm gör han huvudsak av något helt irrelevant. De journalister som för stunden inte drabbas av hans blixtar börjar flabba av ren lättnad att det inte är de som gjort bort sig med en granskning som hade fällt vilken annan som helst.

Tålamodet med Kung Carl den store Bildt -> är en gåta. Det spelar ingen roll vad han gör som statsminister, krigslobbyist, folkfördrivare eller utrikesminister – han får ändå fortsatt förtroende. Kan det bero på CIA.s roll i Sverijen???

LÄS MERA:

aftobladet.se/nyheter/articla 16421007.ab

Jag skrev så här på Facebook på Anonymous svenska sida:

Carl Den Store Bildt…. dvs ALLA Tiders orakel och mästrande magister i ett eget Universum av förträfflighet och arrogans… OM någon skulle kunna ge Trump en match i kränkningar – så är det denne man som vet allt om allting ! – och alla vi andra är bara rännstensråttor… sådana som ska trampas ihjäl – eller slitas i stycken via svek-tillverkade svenska “Trump-minor”. AKTA er för denne Judas och Shylock Holmes ( hans öron hör allt via en sk Dumboeffekt). Shakespeare hade gnuggat händerna till maken av intrigmakare… Hoppas att någon svensk författare vågar skriva en Tragik om Carl den STORE Bildt ( Leig GW Persson ???) – som mannen som i narcissism – förrådde sitt eget (??) land – och sålde landets stomme och alla skålpund till “mörkrets krafter” – som en sorts onani i avsaknad av – KÄRLEK!