“Om vi ​​fattar det medvetna beslutet om att dagligen placera vår partners önskningar och behov ovanför våra egna, och det är ömsesidigt, kommer er relation att lyckas. Fullständig och fullständig osjälviskhet. Är det inte sant i alla friska relationer? “

Mina råd ( dvs Gerald Rogers) efter en skilsmässa efter 16 års äktenskap är:
(översatt från amerikanska av mig Leo 2017-09-12). Jag ber om förståelse för min översättning från en medelålders mans berättelse, men hoppas den ger vad som avses

Självklart är jag och Gerald inte relationsexperter. Men det finns något om att skilsmässor ger perspektiv på saker som jag (läs mannen) önskar att jag (de) skulle ha gjort annorlunda … Efter att ha förlorat en kvinna som Gerald älskade och ett äktenskap på nästan 16 år, är det de här råden/tipsen Gerald önskar att han skulle ha haft förmåga, kunskap och erfarenhet till:

Sluta aldrig UPPVAKTA din kvinna – även om du tycker det inte ligger i tiden!

Sluta aldrig “dejta din kvinna” ! Ta aldrig någonsin “din” kvinna för givet. När du bad henne att gifta sig med dig, så lovade du att vara den mannen som skulle VARA i HENNES HJÄRTA och att skydda det stenhårt. Så ser kvinnan på er relation!

Detta är den viktigaste och heligaste skatten du någonsin kommer att bli anförtrodd. Hon väljer/valde dig. Glöm aldrig det, och HON ÄR ALDRIG “lazy” i sin kärlek till dig!

MEN:

Skydda ditt eget hjärta

Precis som du har förbundit dig att vara hennes hjärtas skydd, så måste du vaka ditt eget med samma vaksamhet. Älska dig själv fullt ut, älska världen öppet, men se till att det finns en speciell plats i ditt hjärta där ingen får lov komma in förutom din älskade kvinna

Håll det här kärleksrummet alltid berett att ta emot henne och bjuda in henne och vägra att låta någon eller något annat komma in där i denna er heliga kammare.

Bli kär om och om igen

Du kommer ständigt att förändras. Du är inte samma personer som du var när du gifte dig, och om . säg fem år, blir du inte samma person som du är idag. Förändring kommer, och därigenom måste du välja om varandra varje dag.

Hon måste inte stanna med dig, och om du inte tar hand om hennes hjärta – DÅ kan hon ge det där hjärtat till någon annan eller försegla dig helt, dvs du kan aldrig få tillbaka det. Kämpa alltid för att vinna din och er kärlek precis som du gjorde när du föll för henne….

Se alltid det bästa i henne

Fokusera bara på vad du älskar. Det du fokuserar på kommer att expandera. Om du fokuserar på vad som gör dig, är allt du ser är skäl att bli buggade. Om du fokuserar på vad du älskar kan du inte låta bli att förbrukas av kärlek.

Fokusera till den punkt där du inte längre kan se något annat än kärlek, och du vet utan tvekan att du är den lyckligaste mannen på jorden för att ha den här kvinnan som din fru.

Det är inte ditt jobb att ändra eller försöka “fixa till” henne

Ditt jobb är att älska henne som hon är utan förväntningar på att hon ska/bör ändras. Och om hon ändras, älska vad hon blir, om det är vad du vill eller inte.

Ta full ansvarsskyldighet …

… För dina egna känslor: Det är inte din kvinnas jobb att göra dig lycklig, och hon kan inte heller göra dig ledsen! Du är ansvarig för att hitta din egen lycka och kärlek – inte minst till dig själv, FÖR genom det, så kommer din glädje att överföras till ditt förhållande via din kärlek.

Skyll aldrig på din kvinna om du …

blir frustrerad eller arg på henne, det är bara för att det utlöser någonting inuti dig. De är dina känslor och ditt ansvar. När du känner dessa känslor, låt dem ta sin tid att bli närvarande. Titta in och förstå vad det är inom dig som ber om (dig) att bli botade.

Du blev attraherad av den här kvinnan, eftersom hon var den mest lämpade personen att utlösa OCH förlösa dina barndomssår på den mest smärtsamma sättet -> så att du kunde läka dem själv … När du läker dig själv,kommer du inte längre att triggas av henne och du kommer att undra varför du någonsin var – just triggad av henne kring det som förr triggade dig!!!

Låt din kvinna bara vara – precis den hon är…

När hon är ledsen eller upprörd, är det inte ditt jobb att fixa det, det är ditt jobb att hålla om henne och låta henne veta att det är helt okej. Låt henne veta att du hör och ser henne, och att hon är viktig och att du är den styrka som hon alltid kan luta sig på.

Du vet väl att : Den kvinnliga andan/energin handlar om ständig förändring och utifrån känslor som ofta kommer som en storm som rullar in och ut, SÅ när du är stark och icke dömande, då kommer hon att lita på dig och öppna sin själ för dig … SÅ – SPRING INTE UNDAN, när hon är uppjagad!

Stå kvar, närvarande och stark och låt henne veta att du inte går någonstans. Lyssna på vad hon verkligen säger bakom orden och alla framrusande känslor.

Var lite knasig…

Ta inte dig själv så jävla mycket på allvar. Skratta. Få henne att skratta. Skratt gör allting så mycket lättare. Även om det är lätt sagt – när det känns tungt!

Fyll hennes själ varje dag …

Lär känna hennes kärleksspråk och de specifika sätt som hon känner sig viktig och uppskattad (CHERISHED) . Be henne att skriva en lista med 5 saker som får henne att känna sig älskad . Memorera dessa 5 saker och kom ihåg att göra det till högsta prioritet varje dag -> för att få henne att känna sig som din kvinna.

Var närvarande

Ge henne inte bara din tid, utan ditt fokus, din uppmärksamhet och din själ. Gör vad som krävs för att rensa ditt huvud så att du är helt med henne när du är med henne. Behandla henne som du skulle vara din mest värdefulla “kund”. Hon är ju det!!!

Var villig att ta henne sexuellt …

Dvs att bära henne i kraften i din maskulina närvaro, för att njuta av henne och sluka henne med din styrka och att penetrera henne till hennes djupaste nivåer… Låt henne smälta i sin egen feminina mjukhet, eftersom hon vet att hon kan lita på dig helt -och DÅ kommer hon att ge dig orgasm efter orgasm i kärlek och tillit. Jag vet!

Var inte en “idiot”

Dvs, var inte rädd för att vara en knäppskalle heller. Du kommer att göra misstag och det gör hon också. att göra! Försök bara att inte göra för stora av misstag, och så klart lära dig av dem du gör. Du ska inte vara perfekt, bara försök att inte vara för naivt oförstående!

Ge henne utrymme

Kvinnan är så bra att ge och ge, och ibland måste hon påminnas om att ta tid att vårda sig själv. (Jag vet som lever med en kvinna med alltför stort hjärta – för andra) Ibland behöver hon flyga bort från dina omsorgsgrenar, för att hitta det som bör mata sin själ med, och om du ger henne det utrymmet, då kommer hon tillbaka med nya sånger att sjunga….

(Okej, jag blev kanske lite för poetisk här, MEN du fattar poängen.) Berätta för henne att ta tid för sig själv, särskilt efter att ha fått barn. Hon behöver det utrymme att förnya och bli omfokuserad och att hitta sig igen efter att hon “gått vilse” i att betjäna dig, barnen och världen. Det är inte samma sak som curling – för då behöver ni båda hjälp för att skapa ansvarstagande för era barn – och inte minst att våga se er själva i den kärleksstarka relation ni byggde – en gång!

Vara sårbar …

Du behöver inte bära allt isjälv. Var villig och beredd att dela dina rädslor och känslor och snabbt erkänna dina misstag inför din kvinna!

Var transparent

Om du vill ha förtroende, så måste du vara villig att dela ALLT … Speciellt de saker du inte vill dela. Det krävs mod att älska fullt ut, att öppna ditt hjärta helt och låta henne komma in, när du inte vet att hon kommer att tycka om vad hon hittar …

En del av det modet tillåter henne att älska dig helt, ditt mörker och ditt ljus. TA AV DIG MASKEN … Om du känner att du behöver bära en maskinför henne för att vara perfekt hela tiden, DÅ, min vän – kommer du aldrig att uppleva den fulla dimensionen av vad kärlek kan vara

Sluta aldrig växa tillsammans

Den stillastående dammen odlar malaria, den strömmande strömmen är alltid frisk och sprudlande! Atrofi ( brist på näring, som ger tillbakabildande) är den naturliga processen när du slutar arbeta med dina muskeler! DET är precis som händer om och när du slutar arbeta med ditt förhållande. Hitta gemensamma mål, drömmar och visioner att arbeta för och sträva efter…

Oroa dig inte för pengar

Pengar är ett spel, hitta sätt att arbeta tillsammans som ett lag för att vinna det spelet! Det hjälper aldrig när lagkamrater slåss. Ta reda på sätt att utnyttja båda era styrkor för att vinna

Förlåt omedelbart …

dvs fokusera på framtiden i stället för att bära tyngder/ok från det förflutna. Låt inte din historia hålla dig i egen gisslan. Att hålla fast vid tidigare misstag som du eller hon gjort ( gör!!) -> ÄR som ett stort, tungt ankare i din relation och detta ankare kommer att hålla dig (och din kvinna) tillbaka. FORGIVENESS IS FREEDOM. Skär av ankarets kätting, kasta loss och välj alltid er kärlek.

Välj alltid kärlek

VÄLJ ALLTID KÄRLEK. I slutändan är detta det enda råd du behöver.
NÄR detta är den ledande principen genom vilken alla dina val styrs, finns det inget som hotar lycka till din relation. Kärlek kommer alltid att bestå!

Slutligen -> handlar relationen inte enbart om lyckliga drömmar! Det handlar om arbete, dvs ett gemensamt åtagande att växa tillsammans och en innerlig vilja att kontinuerligt satsa på att skapa något som kan utmana evigheten.

Genom det arbetet kommer lyckan att komma. Relationer är liv, dvs det kommer Ups and downs . Så omfamna alla dessa cykler och lär er att lära av dessa och älska varje upplevelse, då de kommer att ge er styrkan och perspektivet för att fortsätta bygga, en tegelsten åt gången.

Det här är lärdomar jag lärde mig på det svåra sättet. Det här är lärdomar jag lärde mig alltför sent. Men det här är lärdomar som jag lärt mig att engagerar mig i att därmed vidarebefordra. Sanningen är att jag älskade att vara gift och med tiden kommer jag att gifta mig igen, och när jag gör det kommer jag att bygga den med en grund som kommer att utstå stormar och vilken tid som helst.

Om DU, som läser detta och hittar visdom i min upplevelse, dela den med de unga män vars hjärtan fortfarande är fulla av hopp, och med de par, som du känner kan kanske har glömt hur man ska älska sig själv och varandra.

En av dessa unga män, kan vara som jag var under mina år i förnekande, och mina och dessa förtjänstfulla lärdomar kommer förhoppningsvis att väcka honom och han kommer att lära sig att vara den man hans kvinna har väntat på – så länge!

Män – Det här är din utmaning: Bli en en EPIC LOVER. Det finns ingen större utmaning, och inget större pris. Din kvinna förtjänar det från.
– > Bli och var den typ av man, som din kvinna inte kan bara låta bli att skryta om – inför andra kvinnor!!!