Jag har valt att skriva här på min Blogg – och hänvisar från sociala medier hit – kring att Karin och jag valt att bli “relaterande”, dvs vidga vår relation till full frihet... OCH inom COMPASSION – läs text i bilden – så fattar du bättre:

Vi vill gärna att du skriver i kommentarsfältet – vad DU upplever kring detta om relaterande jmf med relation. Please!


Relaterande – jämfört med – sedvanlig realtion

Karin och jag har således gemensamt beslutat att skriva i Compassion enligt ovan – om vad som sker med vår relation och med livet, när vi växer än mer i önskan om den andres tillväxt – via att vara relaterande – i stället för en traditionella relation.

Vi befriar oss i Compassion – och släpper vår nuvarande relation fri och inte minst vår nedbrytande och belastande historia från förr – för att följa våra Hjärtans Väg.

Vi älskar varandra lika mycket nu, som vi alltid gjort, men tidsfönstret har öppnats för att släppa in det nya livet från den platsen i tidsrummet med obegränsad utsikt, som blir mer och mer tydlig för oss – och som stöd i de beslut vi tar – för att växa – inte stagnera i en bra, men begränsande (traditionell) relation.

Förebilder

Vi vill också vara tydliga förebilder för våra närmaste att se vårt val som i ett ljus av föredöme – för deras utveckling i sina liv. Då vi ser att: – I ett relaterande ÄR du helt fri och ger den andre friheten för sina drivkrafter, mål och passioner.

Missa inte att läsa Christina Grossis text sist… efter Framsynsframtidsavsnittet!

Framsynsframtid

Jag kommer att under resten av året att medvetet och i medvetenhet tydligt fokusera på vad mitt hjärta säger och visar mig till – och bejaka det som mitt hjärta har i samklang med andra människor – som förstår och känner in mig.

Jag kan komma att ta öppna upp mitt företag LeoCoaching.se igen – med fokus på coaching för män (mest) – och även mera fokuserat synliggöra kurser inom FriGörande Måleri – Vedic Art – här på Windy Hill. Det är alldeles för få män – som vågar bejaka sig själv och utveckla sig till sin fulla kompetens – via stärkande måleri. ALLA kan måla – frigörande – när hen vågar släppa loss – ut ur boxen. DÄR har män det sanslöst svårt i rädsla – och borde se kvinnor som föredömen i detta!

Karin – kommer att fördjupa sitt liv, energi och fokus på Academy Compassion projektet på Cypern – med bl.a Jörgen Tranberg och hans stödtrupper. Karin kommer också att bli Vägvisare till möjliga boenden på Cypern och andra delar i Medelhavet – via World Investment Network (WiN)- och inte minst bli den starka föreläsare hon är – via företaget Xensible. Därtill är hon personlig coach till sin dotter inom Fashion Design.

Ja, så ser det ut för nu och under en gripbar framtid in på 2018.

Affirmation och text – väl värd att ta till sig

Det var så lättande att läsa denna text av Christina Grossi – när vi tog vårt beslut:

Att släppa taget

kan vara en utmaning eller en gåva

beroende på hur du förhåller dig

Att vara trogen sin väg

Helt enkelt att välja vad man

vill ha i sitt liv är inte alltid enkelt

först behöver man veta eller i alla fall

vara såpass i kontakt med sin själ och stillat sig så man hör sin inre röst

För mig har det varit en kamp i det förflutna, där det äntligen fått ge vika helt och hållet, där nuet får ta sin VERKLIGA plats

Inte många saker som betyder så mycket längre

Det finns en sak att göra

Att släppa alla familjeband och relationer

och anledningen till det är:

Att kunna älska från en helt annan plats

Ett steg på vägen för att aldrig döma, skuldbelägga

eller vara i krig med de närmaste eller världen

Att inte vara i relation till någon

är helt nödvändigt för att kunna vara i enhet med alla och älska alla förbehållningslöst

Det känns väldigt befriande

familjen är viktig och du kommer alltid ha dem

men föredra hellre att vara i ett relaterande

För det finns en skillnad mellan att vara i en relation

där du kan få känslan att du inte är fri eller hel och kan då ha en önskan att den andre/andra ska fylla dig med bekräftelse

I ett relaterande ÄR du helt fri

och ger den andre friheten

och du begär inget, helt villkorslös kärlek

Var i kontakt med det!

Det är ett viktigt steg i en stor läkningsprocess