En Fredlig Krigare undrar: – OM nedan angivna 5 RÅD – hjälper mot sittande REGERINGs “övergrepp” mot …. ->

Dig? Din gamle far? Din handikappade son? – och dina släktingar som är fattigpensionärer, och som lever under EU.s existensminimum?
Självklart är det inte så – Staten har ju Förnedringskassan… och RPC – som “kirurger” – som sakta åderlåter oss mentalt – via objektiva AftonBlodet…

Bilderna är hämtade från MÄN – via denna länk: https://www.facebook.com/man.for.jamstalldhet/videos/1599015546811884/

Tror DU att dessa 5 råd till MÄN – hjälper mot S-grovbetong och Mp – slirande kvicksand???? Tror Du det???? För VEM är tagen som såld slav mellan pärmarna i Partiböcker??

Jag – vill: Skrika, Tränga mig emellan, Kalla på HJÄLP (som inte finns, lr?) – MEN inte Distrahera – för de som styr, är blinda, döva och korrumperat styrda i sin “förträfflighet” som nydanare i SWEDUNCE…

Har någon undrat : VARFÖR kommer nytillkomna – från länder där USA intervenerat ??? Hur mycket tjänar Swedunce Vapenindustri på USA.s krig???
Är det så att Swedunce – är “renhållningsverk” och “dagis” – samtidigt för att i viss mån skyla över USA – och ge dem “rätt” att fortsätta sina grymma övergrepp under sin GUD = Mammon???? Är det så???

Jo, jag är säkert mentalt sjuk – genom att och i denna sjukdom fått “nya friska hjärnceller” – som är som röntgen och som ser igenom den manipulation som sker…

Om DU inte tror mig – läs Kulturministerns motion och förslag – kring “din yttrandefrihet” – med rubriken:https://www.regeringen.se/…/till-det-fria-ordets-forsvar.pdf.

Tuff läsning – som jag anser – STRYPER – folket till tystnad!!! Fast strypning behöver ju inte vara ett övergrepp – även om ordet kan visar på detta.

DET kan också vara ett sätt att minska (dvs strypa) oss medborgare i möjligheten att ha yttrandefrihet... även på Facebook och andra medier, som utgör konkurrens till ägarstyrda medier – inkl SVT via sin styrelse…. Vill vi ha än mera Demodiktur???