JAG SKREV SÅ HÄR PÅ MIN FACEBOOKSIDA – kring mitt beslut att inte anstränga min kropp, hjärna och själ med politik…

BÄSTA VÄNNER….
Jag upplever att jag förorsakar mer “olycka än lycka” för många nära, goa vänner – genom mina inlägg på Facebook – som ofta berör styrandet och styrandes påverkan på vår allas vardag. Det kallas ofta – POLITIK…..

Jag är en erfaren akademiker och jag har lärt mig att det fungerar för mig att läsa ALL typ av information här på FB och låta min totala kompetens TOLKA denna – EFTER jag läst och inte före…. Jag har därför delat information från såväl FriaTider, ETC, Ledarsidorna, Lars Bern, Ann Heberlein, Tino Sanandaij, Katerina J – som ‘jagärhär’ och ‘metoo’ och andra grupper som vill så väl om vårt land. -> För att DU ska kunna bredda din egen erfarenhet – också!

Min avsikt – har varit försök att sprida mångfalden via yttrandefriheten, men reaktionerna har inte blivit vad jag önskat – så jag inser (och till slut) att jag INTE bidrar till att förmedla ” väckelserörelser” i Sverige – utan det blir dess motsats….

Jag kan inte väcka dem som väljer liv i boxar av diverse värderings-och verklighetsfrånvända illusioner – så jag har tagit beslut att inte längre göra det jag gjort under 2017.. -> Tro på Politik!

Jag kommer och ska kämpa för ReLOVEulotion – och strunta i politiken och dess negativism, eftersom jag bedömer att politik enbart ökar på det mörka inom oss, genom dess diverse filter, rullgardiner och vilseledande ridåer – mestadels bortom ansvaret att vara folkvalda.

Jag känner att jag inte vill “fastna i flugfällan” – genom att delta i alla och diverse polariserade “pajkastningsplattformar” – med alla dess nyanser via så många “besserwissrar” här på FB – som t.o.m hotat mig – för att jag delar information som DE inte gillar…. Detta senare påminner mig om DDR… knappast demokratisk yttrandefrihet ….

SÅ – jag ser framemot att bli som på bilden – en starkare, modigare och inte minst KÄRLEKSFULL Leo – som via Hjärtats Kraft – kommer att bli svår att stoppa…. i att dela det positiva i och med livet …

Frid & Fred -> Love – Peace -> Understanding

Min vän Anita Ejrup svarade så framsynt så här:
Jag har gjort samma resa och kommit fram till samma beslut. Politik är inget för mig , inte missionerandet heller. Jag vill ha verkliga vänner som låter mig tänka fritt och leva fritt. OCH -> Det behövs män som du! kram kärleksfulla Leo!