‘Tryggheten fortsätter öka till mardrömsnivå nivåer ‘ –
Kanonrubrik, eller hur???

”En man i 60-årsåldern dog efter att ha skadats i en explosion vid tunnelbanestationen Vårby gård söder om Stockholm. En kvinna i 45-årsåldern skadades lindrigt vid händelsen. Enligt polisen finns inga tecken på att paret var måltavla för en attack…Det har legat något på marken som mannen har plockat upp, och då har den exploderat”.

Förra året: ”Användandet av handgranater bland kriminella i Sverige saknar motstycke i världen bland länder som inte är i krig. Det skriver polisen till regeringen i en delrapport som SvD tagit del av….Under 2015 hade polisen 45 ärenden där handgranater förekom, 2016 var antalet 52. Det handlar bland annat om granatattacker mot lokaler och bostäder – “utan hänsyn till om där funnits människor eller inte”, skriver polisen i delrapporten “Insatser mot illegala vapen och explosiva varor i Sverige” som precis landat på regeringens bord.”

Frågan är vilken kraftfull åtgärd vi kommer se av regeringen:
-> Vilken tror DU mest på av nedanstående??

• Ge RPC Dan Eliason minst ett par år till så han hinner “vända trenden”

• Dela ut fler plastarmband ”Spräng inte min kompis” (ARM-Band-AID)

• Höja skatten för satsningar på fler fritidsgårdar, fler dialogpoliser som bjuder på kaffe och nya s.k. *mytsidor* – som skyddar Sverigebilden med S- propaganda

• Byt ämne till det riktiga problemet enligt S, dvs. skattefusket på Östermalm och överklassens jaktolyckor/förtäckta mord (inte nämna BilderBergsGruppen så klart!)

• Ignorera problemet, och i stället bemöta strawman/fågelskrämman om att Sverige kollapsar som ingen seriös sagt. S menar: Visste DU att det var ännu fler granatattacker under 2VK??? Huga!

• Skapa en ny Myndighet som reglerar nyheter och förbjuder kommentarer om att även granatmord ökar. -> ‘Så har det alltid varit, vi pratar bara mer om det idag’ ….

• Gå ut i SVT och slå fast att (granat) mord i kollektivtrafiken ÄR enligt regeringen oacceptabelt, och om det händer igen kan Stasiministern gå ut och deklarera att granatmord rentav är fullständigt oacceptabelt….. och det är en tung markering!

Jaha – så är alla Problem – ur världen…. Peace in a cake – made by concrete!