Miljöpartiet slår åter alla rekord i förnekanden och politiskt självmord sker för öppen ridå, – för jag vill verkligen tro att väljarna vaknat mer än tidigare kring Mp och även S. Nu måste vi alla kräva politiker som ser problemen, öppet pratar om de samma och låter rätt kompetens hantera dem, dvs både problemen och ansvariga politiker och inte minst RiksPolisDeff.

Vi alla vill ha en trygg värld, men den kommer tyvärr inte fram genom att ‘röka ekologiska flugsvampar’ likt MP – och ikläda sig Arm-Band-Aid-Bindel som skydd!

Förändring sker genom att kraftfullt ta bort det onda och fylla på med det goda i RELOVEulotion.

Miljöpartiets språkrör ISABELLA LÖVIN förklarar krig mot verkligheten och uppmanar andra partier att bilda en tystnadspakt i valrörelsen 2018:


ISABELLA LÖVIN förklarar:
”Jag oroar mig för den verklighetsbild som håller på att sättas och som under valrörelsen riskerar att bli mer och mer negativ kring de problem som Sverige har. Jag är rädd för att det göder destruktiva krafter”

”Jag tycker att alla partier förstärker bilden av hur brottslighet och sexuella övergrepp är något som i princip håller på att ta över Sverige. Det stämmer inte. Det här är allvarliga problem som vi ser med ökade dödsskjutningar och gängkriminalitet och våldtäkter. Den biten stämmer – men slutsatsen att Sverige håller på att kollapsa på grund av detta stämmer inte.”

”Det handlar om att se att de som kommit som nyanlända eller är utrikes födda är en stor resurs för Sverige. Det har visat sig historiskt att de som har kommit hit har blivit integrerade och väletablerade i Sverige.”

”Jag vill vädja till alla partier att inte bara prata om brott och straff, migration och brister i välfärden. Det är viktiga frågor men vi får inte glömma bort hoppet, visionen, vart vi vill och att vi faktiskt har möjlighet att bygga en tryggare och bättre framtid”

Ingen seriös person har hävdat att Sverige kollapsar, det är en strawman för att slippa medge negativa trender i kriminalitet och socioekonomiska problem.

Detta retoriska trick kan användas för att avfärda alla problem:

”– Jag tycker att Trump är en dålig president.
”– Nej, USA står inte på kollapsens brant, – Du ljuger!”

– Miljöförstöring är ett problem som bör åtgärdas.
Nej, det stämmer inte att ekosystemet kollapsat, vi måste sluta vara negativa och bygga en tryggare och bättre framtid”

”– Vårdköerna är för långa.
Nej, vården har inte kollapsat, dessutom ligger Sverige fortfarande högt på index av industriella patent, precis som för hundra år sen”

”– Fattigpensionärer blir fler, det är trist att ojämlikheten ökar.
Pensioner har inte alls kollapsat! Att påpeka en massa problem under Miljöpartiets regeringstid göder bara destruktiva krafter”

”– Doktorn, jag känner smärta i lungorna, undrar om de borde undersökas?
Lögn! Dina lungor har inte kollapsat. Gå hem och sluta svartmåla, känner du inte till att det faktiskt går bra för svensk fordonsexport?”

Miljöpartiet är inkapabel att erkänna fakta som krockar med deras kvasireligiösa värdegrund, och föredrar att leva i en fluffig låtsasvärld där man lättvindigt avfärdar allt man inte vill höra. Är det bra att ett litet verklighetsfrånvänd parti styrt svensk migrationspolitik i nästan ett decennium?

Texten hämtad ur Tino Sanadaijs FB-inlägg