Trött? Utmattad? Känsligare än vanligt? Lätt överväldigad? Orkar inte lika mycket som förut?

Du är inte ensam….

Vi lever i en brytningstid, en tid av stor transformation och förändring. En tid som har förutspåtts av urbefolkningar över hela världen sedan tusentals år. Vi är på väg att ta nästa kliv in mänsklighetens historia. Och vi får vara med om det!

Det är egentligen mer än helt fantastiskt, eller hur???

Ändå är det många som kämpar och har det tufft nu och sedan en tid tillbaka. Det är en stor omställning och inte alla är medvetna om vad som egentligen händer, vilket gör att det blir ännu mer utmanande.

När vi nu efter flera tusen år i Egots era går in i Själens era säger våra guider att vi behöver omvärdera och förändra nästan allt -> i hur ser på oss själva och världen.

Det sätt vi levde på i Egots era utmattar oss idag

Då var föreställningen (och är fortfarande hos många) att allt hänger på oss, att vi hela tiden kämpar för vår överlevnad, att vi är ensamma och utsatta och att vi inte egentligen är rustade för det vi skulle vilja göra, utan att det är något i grunden fel på oss.

Det här gör att vi reagerar från rädslan – dvs den väg inom Rädslans polaritet, som jag visar till höger på denna bild – den väg som leder till antingen AGGRESSIVITET (män mest som skapar krig) – eller DEPRESSION (män och kvinnor)

I Själens era blir det mer och mer uppenbart att den här strategin inte längre fungerar.

Den är orsak till att så många upplever stressrelaterade sjukdomar, ångest och depression: Våra kroppar säger ifrån. Vi kan inte längre leva och verka som vi gjort förut, för vi är delvis andra människor nu. Se mera https://www.facebook.com/hjarnfonden/videos/10156131929591153/?t=13

Vårt medvetande har ökat, vår energi har höjts, vi har fått tillgång till mer information från den värld vi inte ser med våra vanliga ögon. Fler och fler upplever saker de inte kan förklara med sina fem sinnen. Fler och fler får till sig information och kunskap på sätt som med de gamla modellerna och synsätten på världen är oförklarliga eller rent av omöjliga. JAG vet – för jag har personligen fått till mig 2 helt oförklarliga “kanalisationer” – där den ena efter andra informationen faller på plats i sak, i takt med tiden… Kusligt? Ja – men jag var helt lugn i detta…

Det är och var som att gå från en tredimensionell värld till en fyr- eller femdimensionell värld… High -Five Woah!

Inte så konstigt om det inte funkar som förr, eller hur?

Vi har på ett sätt blivit mer känsliga och på ett annat starkare. Vi tål inte längre det gamla sättet att leva lika bra – just för att vi inte längre ska leva så.

Men så snart vi förstår vad som sker och använder de nya sätt att vara och göra som vi nu lär oss i Själens era, så blir vi också starkare, mycket starkare än vi varit förut.

Vi inser att vi inte längre är offer för omständigheter, utan kraftfulla skapare av vår värld! Vi inser att vi inte är ensamma och utsatta, utan alla delar av samma storhet med hjälp till hands närhelst vi ber om det; och vi inser att det inte är något fel på oss, utan att vi alla är helt perfekta för det vi är här för att göra.

Insikten om att vi i första hand är energivarelser öppnar upp för oändliga möjligheter till helande och utveckling. Och vi är än så länge bara i början av den här resan.

Den här kunskapen är, som jag ser det, det som kommer att rädda jorden. När vi tillägnat oss det nya kommer vi att kunna skapa en helt ny värld tillsammans.

Eller som Shamanerna säger: Drömma en ny dröm.

På väg mot Homo Luminus – bort från Homo Economicus

Det handlar om ett kvantsprång i utveckling. Vi är på väg att utvecklas till Homo Luminus, dvs ljusvarelser, medvetna om att vi är en del av och samtidigt skapare av allt som är. En del menar att detta kommer att ske så snabbt som inom en generation, andra att det kommer att ta längre tid.

Är DU redo att ta steget in i Själens era?

Att vara en ledare för dig själv och andra på den här resan?

Hitta de verktyg, förhållningssätt och strategier som fyller dig med energi istället för att utmatta dig?

Upptäcka din unika gnista och börja lysa i världen, inifrån och ut?


Exklusivt – för KVINNOR -> OBS – erbjudandet nedan är ENDAST för kvinnor!

OM du som kvinna – redan nu vill förstå än mera – så finns det ett WEB-SEMINAR som du kan delta i:http://webinar.carolinagardheim.se


MIN REFLEXION:

Ett själens växande kommer i den graden du lever ditt autentiska jag. Du ÄR fokuserat medveten om ditt medvetna jag! Det är nyckeln till att bli mer “seende”. En del brukar använda ordet “småstegsmetoden”, eller som vi (jag) också säger i Sweden:

“One dot ahead – gives calm in your head”


TIPS: Lyssna mycket AKTIVT – om SJÄLENS ERA via ett föredrag inom TED
https://www.youtube.com/watch?v=Y0c5nIvJH7w&sns=em