Det pågår, nästan en sorts tävling, på sociala medier – OM vem som ligger bakom och genomför BILBRÄNDER – och varför just nu…

Det skrivs att från att de är/var hatiska miljöpartister (som vill förbjuda bilar), till utagerande unga, arga män – till att det var KSI – via kommandogruppen Arla Gryning – och via uppdrag från NWO (New World Order-männen) för att skapa kaos i landet – och gynna steg mot än mera demodiktur (Stasi-liknande).

Självklart – så menas också att det var Putin, som låg bakom…. !!!

Jag fann detta i GöteborgsPosten (GP) – där inget sägs – mer än om 3 unga män. Läs mera nedan – och bedöm själv. Som vanligt kommer advokater att tjäna stora pengar genom att granska Svea Rikes Lag – för att där troligen inte finna stöd. Du och jag får betala via skattsedeln…. och VAD ser du kan komma att ske …?


Foto: Adam Ihse / TT

Narkotika, misshandel, rån och vapenbrott. De tre män som gripits misstänkta för att ligga bakom bilbränderna i Västsverige har samtliga ett kriminellt förflutet, avslöjar Göteborgs-Posten.

Tyngst belastad är den 18-åring som greps på en flygplats i Turkiet sedan han försökt fly från Sverige. Han dömdes för rån redan innan han fyllt 16 år, skriver GP.

Så sent som i fjol dömdes mannen för en rad brott begångna mellan februari och november 2016: personrån, ringa narkotikabrott, övergrepp i rättssak samt en grov misshandel där han knivskar en flicka i tonåren. Han kommer att tas tillbaka till Sverige och väntas här bli anhållen.

Två män, 19 och 20 år gamla, anhölls redan i tisdags misstänkta för inblandning i bilbränderna i Västra Frölunda. Enligt GP dömdes 19-åringen så sent som i november i fjol för vapenbrott sedan han stoppats när han körde en bil där det fanns ett skarpladdat vapen.

20-åringen är dömd för ringa narkotikabrott, för knappt en månad sedan.

Enligt polisen i region Väst är de tre välkända av polisen i området.

– Den lokala polisen känner igen sina bråkstakar, har talespersonen Ulla Brehm sagt till TT.

Åklagaren Mats Ihlbom säger till GP att man misstänker att mellan åtta och tolv personer var inblandade i händelserna i Västra Frölunda. Han hoppas att polisen kommer att kunna identifiera och gripa fler misstänkta.

– Det är vår förhoppning men vi kan inte garantera det, säger han till tidningen.

19-åringen och 20-åringens advokater uppger att de båda två nekar till brott.