Det här patetiska landet SWEDUNCE/ABSURDIEN – alltså. Media lynchmobbar för att hen har åsikter och bryr sig om sitt land – DET land som fostrat och tagit hand om de flesta av oss. Nu när hen försvarar det är hen inte värd ett lingon i vissa pajasers ögon. Jag pratar inte specifikt om mig själv – utan den allmänna pöbeln. Det skall bojkottas på bokmässor, spelningar skall ställas in, uttryck som hatsajter, högerextremister, rasister är numera vardagsuttryck som används i pajkastning mot de som är samhällsintresserade och visar fallenhet för att ta och tar sitt ansvar.

Ett bussbolag ställde in sin transport till Folkets Demonstration I Stockholm, eftersom Mona Sahlin pekade ut den som rasistisk. När det i själva verket var hennes rädsla för att hennes skyddande av Carl Bildt och mörkandet av Estoniakatastrofen skulle nämnas av talaren och författaren Stefan Torssell.

Ni måste förstå att allt som går/gått denna regeringen emot är rasistiskt. Det är deras enda sätt att behålla makten. Det är en skrämseltaktik som de borde ställas inför rätta för.

Istället för att som i kommunistiska diktaturer hota medborgarna med straff, så låter Regeringen medborgarna sköta detta själva – via t.ex självpåtagna grupper som kollar Facebook etc. . Genom att hela tiden ställa grupper mot varandra och måla ut den gruppen som ser detta som rasister så ser den andra gruppen till att de straffas. Det är vad jag kallar en genialisk plan – styrd av Sossarna ( lät sig via Stasi i DDR)

En plan som har pågått länge och nu gäller det att hålla den vid liv för att regeringen skall hinna importera än fler röster till nästa val 2022. De vet att det är stor risk att även det valet hänger på det – för att undvika vad som sker 2018 med balansen mellan blocken.

Men det finns ett problem för Regeringen! . Folk börjar fatta mer och mer. Halva svenska folket kan omöjligt vara rasister.

Visst tusan har vi rätt att kräva att regeringen tar hand om sina skattebetalande medborgare utan att lynchas för det. Politikerna bär sig åt som små barn allihopa som håller på med detta.

Varför blev till exempel inte Dan Eliasson avsatt tidigare? En totalt oduglig polischef och en genomkorrumperad regering är vad vi har. Polisen kommer inte ens längre vid akuta larm. De är helt slutkörda av allt våld som regeringens politik för med sig. Det är också rasistiskt att kritisera. Polisen sköter visst sitt jobb heter det. Och ja, det är jag övertygad om att de gör, i den mån de kan. Men deras chefer gör det inte.

Vi har rätt att tycka vad vi vill i detta landet än så länge. Att slänga epitet på de som inte tycker som de själva visar bara vilken låg nivå de står på. Om det är det enda argumentet ni har att komma med så är det bättre att ni håller tyst för ni har faktiskt inget vettigt att säga.

Men _> pojken på stranden i Turkiet – försöker någon med då. Den bilden kommer upp med jämna mellanrum för att påminna oss om vilka goda människor vi är om vi bara öppnar våra hjärtan och släpper in all världens våld i landet. MEN – Bara de är under 18 år och det ser Migrationsverket till att dom är.

Hur kan ni ha gått på detta tramset och bli de hatiska människor ni är? Förstå att det inte bara är vår framtid som står på spel utan även din. En dag biter verkligheten dig i baken var så säker.

Någon som fortfarnade tror på Löfvén förresten? Har han lämnat landet? Eller är han i full färd med att lära sig namnen på alla celebriteter han vill mingla med?

Är Sverige redan en diktatur kanske?