Etablissemangets rädsla för att SD ska få inflytande över svensk politik börjar gå till överdrift – här ligger MINST en hund begraven! Säkert en hel Kennel…

Oktober 16, 2018

En bekant till mig brukar säga att om något verkar konstigt och orimligt så är det största felet man kan göra i dagens PK-Sverige att ifrågasätta och försöka tänka realistiskt. Detta verkar vara symptomatiskt för svenska folket som under allt för lång tid blivit utsatta för hjärntvätt av massmedia och lismande politiker. Några har lyckats ta sig ur järngreppet men de flesta ligger fortfarande i dvala och köper i stort sett allt som gammelmedia serverar.

På mina barns skola, som har barn från årskurs 0-6, är till exempel Sverigedemokraterna väldigt stigmatiserade och i min äldsta sons klass är nog han den enda som inte baktalar partiet. Övriga är helt inkörda på domedagsbilden som media gladeligen tutat i allmänheten det senaste decenniet. Att höra från ett barn i tredje klass att SD är som Hitler är ändå rätt absurt och självklart kommer det från föräldrarna. Det finns dock lysande undantag på skolan – till exempel en kille som hade en SD-tröja på sig tre dagar i rad.

Men när blev det så här illa och när blev skolan så politisk? Jag minns när jag själv gick i tredje klass på 1980-talet och det var skolval – inte fanns stigmatiseringen inom politiken på samma sätt. Det enda vedertagna var väl att Vänsterpartiet var kommunister och det var inte bra. BSS (Bevara Sverige Svenskt) var på frammarsch men inte satte det skräck i folk, utan det var helt enkelt ett parti som inte var invandrarvänliga. Det var väl lika normalt som att lyssna på Ultima Thule på den tiden.

Jag kan förstå att motståndet mot Sverigedemokraterna fanns där från början när de precis kommit in i riksdagen och människor inte visste vad de hade att vänta sig. Men nu har de funnits i riksdagen i åtta år och är ett demokratiskt invalt parti som alla andra. Ändock finns hela tiden beröringsskräcken där och man är övertygad om att allt som SD kommer att röra vid blir till sten samt helvetet på jorden blir en realitet om man ger dem minsta lilla chans att påverka Sveriges politik.

Det är så skrattretande löjligt att man tar sig för huvudet! Alla människor som har läst partiprogrammet vet att det inte finns något att invända emot och är man det minsta påläst så vet man också att Sverigedemokraterna inte kan beskyllas för det samhälle vi har fått eftersom de har varit utestängda från maktens boningar i alla år. Sunt förnuft ger därför vid hand att hela etablissemangets bild av Sverigedemokraterna är påhittad – fake news så det skriker om det!

Även om det talas tyst om det så har man i flera kommuner samarbetat med Sverigedemokraterna den senaste mandatperioden – till exempel Vellinge och Landskrona. I den sistnämnda har det till och med pågått i flera mandatperioder. Vad jag vet har ingen människa tagit skada av detta och kommunerna står kvar om jag inte missminner mig. Allt fler röster inom Moderaterna har på senaste tiden höjts för att man ska börja samtala med SD, men partiledningen vägrar att lyssna på det örat, istället gav man makten åter till Socialdemokraterna och har vi otur kommer snart fru Lööf att kunna titulera sig vice Statsminister.

Summa summarum så framstår hela etablissemangets skräck för SD som både fånig och orealistisk. Hur kan man döma ut ett helt parti som man aldrig gett chansen och hur kan man känna förtroende för sju partier som har demolerat allt som våra förfäder byggt upp en gång i tiden? Hur kan människor köpa att man agerar på det här sättet utan underlag för sina påståenden?

Det är ett faktum att Centerpartiet och Socialdemokraterna varit aktiva inom nazismen, men Sverigedemokraterna har aldrig var inblandade i varken nazism eller fascism – trots att Stefan Löfvén älskar att vältra sig i dessa uttryck! Det enda partiet kan beskyllas för är att man en gång i tiden grundades av otvivelaktiga personer som för länge sedan lämnat partiet, så hur kan den lilla parentes svärta ned och utestänga ett helt parti från det politiska arbetet – trots att de röstats fram av svenska folket i ett demokratiskt val?

Återigen är vi tillbaka vid min grundtes om realism och sunt förnuft – det är uppenbart att väldigt många medborgare inte använder sig av detta! Istället för att skärskåda fakta så sväljer man bara lögnerna rakt av och sedan sprider man det vidare till sina barn.

Alla människor med förnuftet i behåll måste förstå att det här bara är dimridåer från etablissemangets sida för att se till att partiet utestängs och man vill till varje pris hålla dem borta från rikets nycklar – men varför, vad är det man vill dölja? Jag tycker att det osar katt!

TEXT. Jenny Piper