Först: Ordet Normopat i rubriken – avser det insomnade fd svenska folket. Ordet kan tolkas som via S-jälvklart svenskt – precis som ordet Lagom.

Normopat beskrivs som ” en person som är ONORMALT stabil och socialt välanpassad” Dvs normopaten uttrycker sig uteslutande i klichéer och allmänna tankeformer – för att undvika all kontakt med varje form av psykologiskt djup”.

Detta blir och medför:

EN SCHIZOFREN VERKLIGHET

Texten nedan är en sammanfattning utifrån ett samtal med Katerina Janouch och Lennart Matikainen – med mina tillägg och bilder.

Ett kluvet, splittrat, tu-eller flerdelat samhälle.
En både yttre och inre förvirring.
Polarisering.

Så kan hen sammanfatta fd Sverige av idag, ett land med grav identitetskris. Ett land som blivit både Ljugoslavien och Absurdien på samma gång!

En gång hängde landet Sverige ihop, folk kunde bråka till höger om vänster – men det var som att bråka inom samma syskonskara, eller i vart fall släkt.

Sen gick de giriga makthavarna överstyr med andras pengar och resurser, troligen förblindade av sin egen grandiosa självbild ( likt den som Kung Carl den STORE Bildt, Fredrich von Reich-Wälder och Göran Persson ser sig själva i – i spegeln)

Detta visar hur skört vårt samhälle är. Det är och blir aldrig starkare än dess svagaste länk ! Det är och blir aldrig så pass framgångsrikt att det inte riskerar att misslyckas. Landets politiska elit bör heller aldrig underskatta sina fiender, dvs de, som historiskt redan visat sina rätta ansikten som hejdukar till Mammon och Homo Economicus!

Att vara tolerant mot de intoleranta -> har aldrig någonsin fallit väl ut ! ALDRIG!

Så jag är förvånat besviken att politikerna är så illa bevandrade i vår historia… Men så är de ju obildade också, de flesta av dem. ÄNDÅ. så anklagar de med mytomanens förakt systemkritiker för ”populism”, när de själva beter sig som om de knappt är läskunniga. Döva vet vi att de är…. och även blinda för den verklighet som Folket upplever…

Att omyndig- och idiotförklara sitt eget folk,( som Annie Lööf gör ) OCH att kräva av folket att de ska ge upp sin nationella stolthet till GLOBALISTERNA -> som Arnie Lögn och Kung Carl den STORE Bildt kräver -> ÄR att ge upp och förneka kärleken till sina förfäders jord och arv, Vidare är det som att krossa familjen som ju är det fundament som ett friskt land bygger på… Den VÄRDEGRUND som förnekas i Risk Dagen.

-> Att offra yttrandefrihet och demokrati för att man är obildad och ryggradslös marionett , ÄR som att öppna sitt hem för en okänd grupp främlingar, medan hen skickar dem hen älskar ner i källarens mörker och kyla – eller än värre till att bli uteliggare.

Landet kan absolut ta emot främlingar, MEN först när de egna barnen och kvinnorna är säkrade och att de egna gamla kan sova tryggt i sina boenden.

Att istället som “JÖKEN-Förnedringen” , svika så gruvligt och sälja ut det folk, de fått på sitt ansvar via valsedlar – > kan vara ett av de största sveken ( läs landsförräderi) ett lands ledarskap gjort/gör sig skyldigt till. ”Sverige håller på att gå sönder”, sa Stefan Löfven när han 2014 presenterade sossarnas valmanifest.

Nu, 2019, är det verkligen trasigt, eftersom Löfven och hans JÖKEN-gäng inte har gjort något som kunnat hindra sönderfallet – utan blint följer Globalisternas krav att söndra landet – för att skapa en lydstat inom The New World Order, dvs domineras av de internationella bankerna och de allra rikaste familjerna i världen.

TÄNK att även sozzar – kan sjunka så djupt i onani med maktens dildos!

NU hösten 2019 -> så står vi våldshärjade, polariserat splittrade, ekonomiskt utnyttjade och grovt beskattade, svikna, grundlurade av maktmissbrukande inkompetens, som är ivrigt påhejad av en hjärntvättad politiskt korrekt majoritet inom media – DVS en samling förrädare, som med öppna ögon inte tycks ha några som helst problem med att de håller på att utplåna oss och sig själva.

Sverige är i fullt stånd att begå hierarki… genom att sänka Moder Svea bortom historien…