Ett av de stora problemen i Sverige idag är att många människor helt enkelt inte verkar bry sig om vad de gör längre.

Nivån på intellektuell lättja och själslig apati som jag bevittnar i detta land, är lika bedövande som bedrövande. Vi befinner oss där vi är -> av en anledning!

SÅ – ska jag egentligen klaga, när majoriteten verkar nöjda?

Naturligtvis är detta inte sant för alla. Alla är INTE nöjda med husr samhället ser ut och leds idag. Det finns många svenskar som är extremt hårt arbetande ur perspektivet tänkande av egen suverän kraft – dvs att utöva egenmakt. MEN -> totalt sett, visar det sig att gemene man inte har så överdrivet mycket stolthet för sitt inre arbete , dvs ett arbete med sin egen själsliga utveckling, att utveckla sin egen förståelse för sina känslogrundande värderingar, som de en gång hade som ledstjärnor i ungdomen.

Svensson bryr sig helt enkelt inte längre. De har mest fullt upp med livspusslet 7- 24 och är så fångade i den karga utvecklingen av ett alltmer själlöst samhälle – PLUS utifrån sig själva och sina egna vanföreställningar om verkligheten!

Jag var på ett mansmöte i veckan och blev så ledsen att möta så många trasiga män. Män utan hopp när de kom in – men som efter 3 timmar hade fått rosor på kinderna.

Några var ganska sakliga – andra mest tragiska . Men ingen var störande. Dessbättre var det inga politiker från Risk Dagens där, dvs några som var direkt stötande! Men de hade alla ett gemensamt tema -> män från olika samhällsskikt var helt enkelt på väg att ge upp sig själva och sin egenmakt.

FÖR;

Svenskar är på väg att ge upp sin egen förmåga till självständigt tänkande och därmed sin omvårdnad om det egna känslolivet – sin egen förståelse för känslogrundande värderingars betydelse, dvs det som landets S-mini missbrukar i att använda ordet värdegrund – grund löst!

Ytterst få är medvetet uppmärksamma på händelser i omvärlden genom mer än en kanal, dvs Main Stream Media (MSM),. Många svenskar skulle förneka att de allra flesta svenskar missbrukas VIA sitt så kallade folkvalada ”ledarskap”! Detta genom en mängd olika maktpositioner som sträcker sig från lokal-, regional-, nationell- till internationell politikernivå OCH vidare genom förvaltande Myndighetsbyråkrater, Homo Economicus i alla dess former samt religiösa ledare, medieorakel och Vapenindustrin. Och ja, givetvis och så klart -> alla psykopater som bankirer… som stryper medvetenheten via lögner och falska utbud i sin dyrkan av Mammon.

Vår s.k. statsminister har mer blivit en källa till underhållning -> än en auktoritet att hålla sig till

De allra flesta svenskar av idag, verkar vara omedvetna om detta missbruk via det sk “ledarskapet” enligt ovan. De bara och mest passivt accepterar vad som de tror görs för dem i namnet av att det är för deras eget bästa. SKÄRPNING anmodas utifrån en lång inandning kring följande ord – indoktrinering – hjärntvätt – stängd friskluftskonditionering i lungorna – formatering till marionetter och nickedockor. Känns det bekant????

Den kraftigt ökade tillgången till information via Internet, gör det möjligt för i princip nästan alla svenskar att åtminstone försöka bli medvetna om missbruket jag nämner ovan. . MEN, även bland denna, förhoppningsvis, lite mera medvetna grupp, -> är angelägenheten och viljan att vidta effektiva åtgärder för att stoppa missbruket – lagt i någon form av apatimalpåse i källaren eller på vinden – i tron på att Jultomten fixar det!

Varför är och har det blivit så? Välj ett av följande ord igen – > Indoktrinering – Hjärntvätt – Frivillig instängdhet och grupptrycks- normalisering.

Det lär finnas en mycket liten grupp som aktivt försöker motverka missbruket genom att som självständiga och egentänaknde individer använda sin makt i och via grupper protestera och manifestera sin frustration över samhällstillståndet och det brutna samhällskontraktet.

MEN;

Utan förståelse för de grundläggande orsakerna till upplevda problemen, så är det inte rimligt att tro att det går att skapa en halleluleja- lösningsmodell som är orienterad mot snar paradigm och förbättring,…

NEJ – det är nog bara möjligt att bromsa den negativa försämringshastigheten i nedförslutet av det ovillkorliga utvecklingsförloppet, Bromsa med påkopplad ABS – så att vi inte retarderar till hjärndöd!

OCH;

För att skapa en önskavärd förbättring SÅ måste svenskarna över lag engagera sig och börja tänka fritt självständigt av egen kraft, i en större utsträckning – bort från lallandet och tron på de “opålitliga” karriärpolitikerna.

Svenskar måste börja hävda sin egen själsliga och intellektuella suveränitet för att INTE gå under i det djupa mörkret av oförstående av sina egna känslor, behov och önskningar. VEM vinner på det senare – om inte Makteliten!

Kampen mot MAKTELITENS mörker -> börjar med en låga och vinns ALLTID inom oss själva

Livet – ska aldrig spåra ur – för att DU låtit dig vilseföras på fel väg! .

Vi alla vet det. Från yttersta vänstern som alltmer desperat vill hävda att kejsarens kläder är om möjligt mer praktfulla än någonsin -> till de som nu i kör stämmer upp i att kejsaren är naken. Sverige kraschar. Ekonomiskt, socialt och säkerhetsmässigt. Känslan av att våra folkvalda, polisen och andra samhällsaktörer antingen övergivit oss, är för inkompetenta eller nonchalanta är utbredd. I år måste skarpa åtgärder till för att återställa det vi kallat Sverige. Alla samordningsnummer måste kontrolleras, bidragsdjungeln saneras och lagstiftningen skärpas även för unga brottslingar.

Polisen säger rent ut ”om man inte är van vid våld och hot”. Jag läste polisen ord flera gånger då jag inte trodde det var sant. Men sammanfattningsvis antyder Polismästare Lennart Ronnebro i Göteborg att det blir bättre när man vant sig och att det händer inte alla -> så man ska inte tänka på det. Det ÄR det nya normala.

De personer, som är antingen förtroendevalda av Folket och därmed lever på våra skattepengar, liksom den MSM-media som avlönas helt eller delvis via våra skattepengar, de måste ställas till svars. De har STOR del i  att Sverige fått förfalla i en så rasande fart.