Textförfattaren bor och arbetar sedan över 30 år i Schweiz och instämmer helt i den kommentar du inledde ditt förra blogginlägget med, ”Om att inte låta sig luras”.

Till exempel finns det också i Schweiz nu många skolklasser utan européer, om man bortser från ett par bosnier/albaner. Dessutom är pressen i Schweiz, inklusive den tvångsfinansierade teven/radion, nära nog lika lögnaktig, vinklad och mörkläggande som den svenska. Visst bär männen ett stort ansvar för denna utveckling, kanske det största.

Dock är det fler kvinnor som skyr debatten, eller gör allt för att tysta de politiskt inkorrekta, inklusive sina män. Jag upplever det ständigt i den egna familjen, släkten och vänkretsen. Sexstrejkande kvinnor (Lysistrate) är därvid bara en av flera verksamma strategier. Men visst, den västerländska mannen har blivit alltför konfliktskygg och bekväm.

***

Problemet är idag inte att en majoritet inte fattat, utan att de allra flesta är oärliga och väljer det minsta motståndets väg, genom att antingen tiga eller uttala sig mot bättre vetande.
Hur väcker man dem som låtsas sova? Hur kan man väcka också deras ansvarskänslor?

***

Sveriges nya utrikesminister har deltagit i en ceremoni för att hedra de svenska offren i flygkraschen i förra veckan. Det visar sig att de flesta av dem var semesterfirande afganska iranier. Ja, jag säger inget mer.

***

Nazismen har vi genomskådat och brännmärkt – med all rätt. När skall vi förstå att vi måste göra detsamma med nazismens siamesiska trillingbröder, islam och kommunism? Hur det än är, är islam den allra farligaste av de trillingarna, då den bäst av dem tillgodoser människans inbyggda andliga mottagare! Ondska är i själva verket godhet.
SUCK!

***

Greta Thunberg har naturligtvis ingen sakkunskap. Media, som verkar vara drivande, vill att vi ska prata med henne men hon är ju en mediaprodukt. Det är som dockteater, publiken talar med dockan istället för med journalisten som skapat henne. Dockan är journalistens skydd och alibi för sin manipulation. Det tråkiga är att det fungerar. Folk talar om och till henne och inte med de journalister som styr henne. Det är så de gör också för de övriga grupperna; kvinnor, invandrare och homosexuella, genom att lyfta fram påstådda offer av dessa slag. Det som är något oklart är varför de gör så.

Vi vet ju att den kvinnliga omvårdnads tanken är det som genom värdegrunden styr idag. Vilka poster skulle en ockupationsmakt först överta? Naturligtvis de som har hand om den nya maktens propaganda, det vill säga de samhällsposter som kommunicerar med människor. Och det är ju precis de posterna som idag översvämmas av kvinnor: lärare, journalister, präster, SVT-SR, advokater, domare. Där har vi förklaringen varför vi på rekordtid fått en ny värdegrund. Det är så här ett matriarkat skulle fungera, omvårdnad till döds. Ett sant Simson-och-Delilah-drama. Mannens sfär, som handlar om att skydda samhället och kvinnor och barn, är nu på rekordtid nedmonterad. Mannen backar när han tror att kvinnor (som är de dockor i dockteatern som finns på ledar- och krönikesidor) anklagar honom.

***

Jag deltar i en ”medborgarpanel” och svarar på ett antal frågor då och då. Förra gången var en av frågorna: Vill du stärka kvinnans rätt till abort? Ingen specificering. Som om kvinnans rätt till abort kan stärkas hur mycket som helst. Då bör väl den som kräver rätt till abort i nionde månaden ha den absolut bästa värdegrunden.

***

När Reinfeldt säger att vi ska öppna våra hjärtan, Annie Lööf tycker det passar bra med 30 miljoner invånare i Sverige och Stefan säger att hans Europa bygger inga murar, så är det uttalanden som är i linje med den svenska utredning som diskuterar ett folkutbyte.

Det är makten bakom dessa pappfigurer som styr Sverige i det fördolda. Utvecklingen, det vill säga verkligheten i dagens Sverige, är ju ett levande bevis på att man följer agendan. Sedan kan man lägga till FN:s påstående att Sverige kommer bli ett u-land 2030. Den utredningen finns inte kvar på nätet längre men jag har länken till ursprungsplatsen Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN.

***

Högerrörelsen, eller vad man ska kalla dem som inte ställer upp på kulturmarxismens mångkultur, borde formulera en vision om ett annat samhälle, så att alla förvirrade därute får en framtidstro, ett gemensamt mål och något att hålla fast tanken vid. Hur skulle framtiden se ut med ett Sverige med helt andra aktörer vid makten än sossarna och deras kulturmarxistiska vurmande? Skulle den framtiden bli kall och hård i en ren kapitalistisk anda eller vill de styrande där se till svensken i första och minoriteterna i andra hand? Nu har det ju blivit precis tvärtom för svensken.

***

Det finns ingen anledning att tro att norska medier kommer att ändra sig och göra det nödvändiga jobbet för att demokratin ska fungera. Som jag ser det blir norska medier värre och värre. Den politiska korrektheten genomsyrar också det norska samhället i en utsträckning som är mycket skrämmande.

***

I södra delen av landet fortsätter falska poliser att råna hundraåringar! Jag har ett basebollträ vid sängen, grannen har ett, samt bössa och vore det möjligt skulle jag
införskaffa handeldvapen på dagen. Inget staten önskar. Libertarianer har här en befriande klok inställning: Lita aldrig på att staten skyddar dig eller vill ditt bästa. Detta är faktiskt det enda som är bra med dagens utveckling i Sverige och möjligen, möjligen något Borg & Reinfeldt eftersträvat. Priset emellertid fruktansvärt högt med en tidigare homogen nation som går mot fragmentisering och inbördeskrig.

***

När större livsdugliga företag skall räddas från konkurs händer det att man uppmanar de anställda att söka om tjänsten de har. Man begår en inre revolution och ingen kan längre känna sig säker på någonting, eftersom kollapsen ändå är i antågande och de styrande har skönjt den.

Rekonstruera Sverige! Engelsmännen har förstått. Ungrarna har begripit det sedan långt tillbaka. När konsekvenserna av en felslagen politik börjar gå upp för medborgarna, har naturligtvis de politiskt ansvariga känt till de närmast oöverstigliga problemen ganska länge. Lagstiftarna har således ägt probleminsikt men struntat i det. Ägaransvaret har försummats grovt.

I en fungerande demokrati byts sådana parlamentariker ut. I Sverige finns inbyggda trögheter i det politiska systemet, som sägs skydda demokratin men i själva verket skyddar dessa hinder blott dem som i praktiken äger staten, politikerklassen.

Utvalt och något redigerat av Karl-Olov Arnstberg