God dagens från Verkligheten. Plusgrader och Gretaklimat ute!
Kaffe har jag hemma☕️☕️ medan regnet putsar rutorna.

Det gäller att väga orden på guldvåg på sociala medier, vissa ”fula” ord måste vi undvika helt, då pratar jag inte svärord. Jag undrar om vissa av oss är särskilt kontrollerade, jag själv till exempel? Först blir vi tystade i ett dygn, sen en vecka och slutligen en månad. Många har gått igenom alla faser en gång och nästa gång blir det 30 dagars tystnad. I princip har vi fotboja allihopa och snart blir vi tystade närStaten utlyser gråzonsläge.

Sista vändan i FB fängelset kommenterade några Soros lakejer i Sverige, utan att namnge dem, det var väldigt känsligt och därför tystades de. Jag chansar INTE mot Gud och säger att vi har dem på höga befattningar i samhället inom landet men även i EU och FN. DET är att häda och begå självmord!
Det är därför vi har det som vi har det i absurda Ljugo-S-lavien, EU, FN och världen, Oligarkerna styr mycket i USA, men där har de Trump som hård motståndare. Enligt Globalisterna valde befolkningen ”fel” president i USA, det var meningen att Fru Clinton skulle väljas, eftersom hon är med på Globalisternas Agenda. Trump är en hård motståndare till Globalisternas Agenda, de gör allt de kan för att bli av med honom. Men Trump är älskad av stora delar av USA.s befolkning – MEN absolut INTE av svenska SVT!

Ljugo-S-lavien ledare är lättköpta och lättlurade och därför lyckas Globalisterna mycket bättre här, 22 miljoner hit och 22 miljoner dit kan få vilken politiker som helst på bra humör – som Fredrich von ReichWälder!

Dörrmattan Jonas Sjöstedt, tog sin Mats ur svenska skolan och flyttar utomlands till sin familj! De får säkert ett trevligt liv i solen, där i Asien med sin feta pension resten av livet, så grattis Jonas till ditt nya behagliga liv i Vietnam. Smart gjort att lämna kollektivet.


Majoren Jan Fp Björklund med fru och sina adopterade pojkar lämnar Ljugo-S-lavien och bosätter sig i Rom, -> Grattis Jan och hoppas att dina adopterade pojkar känner sig mer hemma i Italien än i Ljugo-S-lavien .

Undrar vart Fredrich von ReichWälder , Herr Lögn Fen och Alarma Love, tänker flytta när deras tid är mogen? Kanske till Ungern? Både Fredrik och Annie har ju barn som ska växa upp liksom Jonas och Jan har, SÅ de vill nog att barnen ska ha en lugn och trygg plats att växa upp på, dvs INTE i Ljugo-S-lavien med dess skolor!

Vi andra skatteslavar, vi ska jobba kvar i Ljugo-S-lavien och skicka våra skattepengar till er vart ni än flyttar, -> även om vi får huset sprängt, bilen bränd eller blir våldtagna.!

Vill bara berätta för dig Jonas, dig Jan, Fredrich och Steffe – att många i landet håller som bäst på att förbereda sig och oss för inbördeskriget, Jag har varnat för detta – bl.a utifrån fd yrkesroll som Risk manager!

Socialdemokraterna med sina stödhjul, tycker fortfarande att det är ok att kristna förföljs, dvs ingenting att oroa sig för! Huvudsaken är ju att andra grupper, med annan religiös tro i samhället INTE förföljs! ( ja, undantaget Judar, så klart – de gillas inte av Margot och Herr Lögn Fen) More Gun har sett till att det finns det lagar och regler för dessa undantag. De kristna ska väl ändå och successivt bytas ut i det stora folkutbytet som pågår. Kyrkan håller som bäst på att assimilera sig med en andra religionen.

Januarieblåsningen (JÖKEN) pågår för fullt även OCH krackeleringen börjar skönjas. Det är irrelevant hur Centerpartiets vikarierande partiledare uttalar sig eftersom vi ändå aldrig vet var vi har DET partiet. Men C:s anklagelser mot Moderaterna och Kristdemokraterna måste ändå anses frapperande. – Eller?
Till Expressen sade han ”för oss är det viktigt att sabotera och göra upp med våra värsta motståndare för att kunna blockera” Oj då – han också lobotomerad på Bommersviks kliniken… Det var som tusan!

Vad gjorde Centerpartiet för ett år sedan? Jo, man gjorde upp med sina motståndare Socialdemokraterna för att blockera SD. Detta gjorde allt i sin parlamentariska makt för att sabotera och blockera SD från någon som helst inflytande i svensk politik. Det var och ÄR alltså C och L som skapade en ny formering inom svensk politik, eftersom de röstade emot sin egen statsministerkandidat för att släppa fram en rödgrön minoritetsregering.??

Vad har då Moderaterna, Kristdemokraterna, Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna gjort? Jo de vill skjuta till 2,5 extra miljarder till kommunerna, utöver de 5 miljarder som JÖKEN partierna nyligen tvingas avisera i vårbudgeten till kommunerna.
Därmed skrotas Miljöpartiets friår och Centerpartiets skattesubvention för att anställa unga och nyanlända. Bra – eller ska det mera ses som en dimridå?

Att staten måste skicka mer pengar till kommunerna är ju helt klart nu när kommunerna ska försörja alla nya kommuninnevånarna som ska berika landet via att vara landets FramTidsKapital -> det förstår ju alla. ELLER?


Det kommer att behövas mycket, mycket pengar till kommunerna, många nya försörjningsstöd och bostadsbidrag blir det. Om det blir 7,5 MILJARDER för 2020 blir det kanske 15 MILJARDER för 2021 och sen ökar det år från år till när hela Ljugo-S-lavien s budget går till försörjning av FramTidsKapitalet , dvs Sossarnas Röstboskap!

Januarieblåsningen är ett bevis på hur en skör minoritetsregering är!

Den splittrande opposionens partier som tillsammans nu är större än regeringsunderlaget. Det vet sossarna och kommer att spela ut dessa partier mot varandra. INTE för Folkets bästa – utan för sin egen makts skull!
Både DÖS och JÖK är och var felriktade försök till mobbning och utfrysning av SD, MEN -> det har visat sig vara rena drivhuset för SD.

Som vanligt har vi bombdåd och bränner några bilar här och där, en helt vanlig dag i Ljugo-S-lavien . Troligen kommer vi att ha elbrist i Ljugo-S-lavien inom en snar framtid, förbereder oss för inbördeskriget, men i övrigt mår stora delar av landets nickedockor bra -> för att Stefan Löfven lever och mår bra i sin verklighet som marionett.

Tack och Hej.???