Jag ser verkligen något vackert hos dig Leo, som du ser när du väljer att vända blicken inåt. Du som alla andra som jag har kommit i kontakt med rymmer i mitt hjärta för att du är den du är. Jag skulle aldrig komma på tanken om att vilja ha dig annorlunda.      Detta är den jag är och min gåva till världen , att leva och bruka kärlek i ett vänskapligt band.

Du är verkligen tydlig i det du skriver och jag är glad att du förmedlar det du behöver ge uttryck för.

Många människor är rädda, ser ingen som hjälper dom att utrycka deras känslor

Därför ser jag DET som en uppgift ett kall som du har i stunden just nu. Ger en röst till dom som inte gör sig hörda.

Tack för det och ge dig hän i det du har att ge.

Ha en trevlig helg och njut av solen som visar sig för att ge oss healing.

Ja, så här skriver en av dem, som läser min rader, med medveten medvetenhet ur sina insikter