KRISMÖTE PÅ SAS✈️????
Måndagen börjar med stel stämning på SAS huvudkontor där man sammankallat ansvariga pga att det uppdagats att de flesta medlemmar av SAS EuroBonus Silver, Guld och Diamant är ryska troll utsända av Putin med avsikt att underminera det skandinaviska varumärkets kredibilitet.

Det har också blivit tydligt att de med Lifetime Gold-medlemskap tillhör släktet skandinaviska högerextremister, det enda riktigt barbariskt pursvenska i Norden, precis som pissrån, dans kring minaretstången samt gruppvåldtäkter av getter.

Påverkansoperationen misstänks ha rötterna i ett hemligt indoktrineringsläger i Murmansk, vilket avslöjats av Aftonbladets Anders Lindberg med stöd av signalspanaren Patrik Oksanen samt svenska UD.
Insikten har slagit ner som en Östermalmsbomb.

“Kunde ni inte bara ha låtit folk FLYGA och skippat allt globalistiskt bullshit? Vad var det för fel på “Love is in the air” som vi körde 2011, utbrister VD:n Rickard Gustafson ilsket. Gulliga kärlekspar som pussas! Men nej, ni skulle prompt in med er Sorosanstrukna propaganda. Och se hur det gick! Nu tror varenda polack att surströmming är en schweizisk uppfinning!!”

“Men…men… Expo säger ju…” stammar kommunikationsdirektören Karin Nyman förvirrat.

“Jag vill inte höra ett jävla ljud till om Expo” ryter Gustafson så att kaffekopparna skallrar och Martin Adonis, brand campaign manager, nästan kissar i sina corduroybyxor från Ralph Lauren. “Nu måste vi förhålla oss till att alla vi flyger är NAZISTER! Vi har fått 98.000 tummen ner på den jävla filmen och både Norwegian och Qatar skrattar ihjäl sig åt oss! Till och med Burkina Fasos inrikesflyg har fräschare värdegrund än ni, era groddtuggande veganwannabees!”

“Det är ett krig som pågår”, snyftar Freja Annamatz, Head of Media Relations Sweden. “De säger att vi borde skära bort reklamfilmen som en cancersvulst!”

Rickard Gustafson spänner ögonen i Mikael Jørgensen, chef för &co, den danska byrån som gjort reklamfilmen och som stirrar dystert ner i sitt smörrebröd. “För i hilvede, hver gang! Ni är ju för fan mer gränslösa än påfarten till Öresundsbron!

Resten av staben gråter tyst. Den blåvita Vikingen slokar.