Jag kommer ihåg att jag i slutet av 70-talet läste en engelsk skrivande “upprorisk konspiratör” – som hette Gary Allen. Om jag minns – så hade han en mycket bra metafor på manipulering och indoktrinering av ett helt folk .via att jämföra en groda, som hamnat i en gryta med ljummet vatten – Jag tror den fanns i boken nedan .

Bok av Gary Allen

Historien / fabeln/ antologon lär vara ungefär så här:

Gay Allen var nog den förste jag såg använda analogin om “Hur man kokar en groda” – och jämföra grodan med ett folk.

Han sa, Om någon släpper en levande groda i en gryta med alldeles för varmt vatten, DÅ hoppar grodan ut – direkt . Men släpper någon ner grodan i ljummet vatten, så och då väljer grodan troligen att stanna i kvar det ljumma sköna vattnet.- det är ju behagligare än iskallt!

Sedan höjer någon sakta temperaturen på vattnet. Grodan kommer först INTE att märka att det blir varmare och varmare tills den till slut inser att vattnet blivit för varmt för att vara Ok.

MEN – då har grodan blivit så avtrubbad och så svag att den inte kan ta sig ur det heta vattnet – utan dör sakta, sakta en grym död!

Det är på samma sätt som den lilla “Makt-Eliten”+ The Deep State i vårt sk land och hur de handskas med oss,- Folket!

VI – > det naiva folket som drillats i och till funktionell dumhet – Fast detta vill inte feminister och C-vänstern – se. De som än mera eldar på under grytan – medan Makteliten och Bilderbergsgruppen mer än ler i mjugg!

Makt-Eliten gör små justeringar i vårt samhälle varje år. Det är knappast att vi märker någon skillnad från år till år.

MEN och snart har Makt-Eliten något som är långt ifrån vad det som var och som vi trodde på en gång – dvs de friheter och rättigheter vi en gång hade, DE, som nu är bara ett minne blott….

De flesta av oss har dött en mental långsam död – precis som grodan! Vi har blivit lobotomerade till enfald och oförmåga att rädda våra egna liv. Vi har blivit slavar i Ljugo-S-lavien!

PRECIS vad makteliterna önskat och önskar…. så snart är Alarma Love – landets heta kärleksgudinna – Vesta !