Is this Lock – down ?

Om landet INTE testar alla misstänkt smittade, så kan ansvariga omöjligt ha koll på hur många och vilka har symptom liksom själva spridningsförloppet.

Trots att Corona klassats av Staten som samhällsfarligt tillstånd, så bestämmer sig statsepidemiologen Anders Tegnell för att pausa digital datainsamling av Coronasymptom. HAN oroar sig mer över att frågorna om symptomen vi ställer om befolkningen -> kan skapa oro och panik än viruset i sig…. hos “Svenssons” !
Så empatiskt och kärleksfullt omtänksamt av landets statsepidemiolog med tanke på att äldre dör på löpande band och bortprioriteras i intensivvård…..

Intressant och märkligt verkar det vara att Folkhälsomyndigheten (FHM) går i samma fotspår som Brottsförebyggande rådet (BRÅ), när det gäller effektiva metoder att mörka statistiken -> för att inte skapa oro, panik, polarisering, hets och hat m.m.
Aldrig har sanningen och fakta varit så irrelevant och dessutom farlig!
Studier verkar utgöra större hot än det eskalerande våldet och det dödliga viruset och dess ödesdigra konsekvenser på vårt samhälle…..

Precis som Makten relativiserar och gör sitt yttersta att mörka den dramatiska ökningen av dödsskjutningar, bombattacker, brutalt våld, rån och våldtäkter -> gör Regimen samma sak med informationen om viruset … Information, som kan ge oss alla livsviktig och avgörande kunskap och större förståelse om viruset. MEN – makt utgår från LÖGN!

Enligt djupstudier och omfattande forskningsresultat som gjordes av forskarna på Linköpingsuniversitet, så viker sig Brottsförebyggande rådet “för politisk påverkan och har en utbredd tystnadskultur.” – Precis som det som Peter Springare – skriver om i sin bok om Polisen (dvs MSB.s Dan Eliassons fd poliskår)

MSB ska nämligen följa FHM:s indikationer, instruktioner liksom önskemål om Coronadata och statiskt – och tvärt om… det är MSB som styr via Dan E.


Frågan som ALLA ska ställa sig om FHM är: Gör FHM samma sak som BRÅ, dvs viker sig för politisk påverkan från Morr Guns J och via MSB generaldirektören Dan Eliasson? Dessa mytomaniska parhästar….

Dan Eliasson, vars bagage är fyllt med groteska skandaler . “tafsa-inte-på-mig-armbandskampanjer och andra misslyckanden, blir allt tyngre – utan reaktion från media och medborgarna. Få minns troligen att DE var ledare för punkbandet Bad Boo Band – som öppet hädade och smutskastade kvinnor – låten Knulla i Bangkuk… med text: “Vem vill ha en svensk tjej – en discofitta utan hjärna – ner de i Thailand – vill så gärna”. https://www.svd.se/rikspolischefens-kontroversiella-punklat . Kåtbocken – bortförklarar så klart – som den mytoman han är…. OCH
Svenskarnas minne (läs medvetenhet) är mestadels så kort om DE, men låt mig påminna dig om Eliassons långa och tragiska politiska karriär där flera myndigheter ödelades med honom i som boss!
Dan Eliasson sparkades som rikspolischef och de medvetnas farhågor besannades, när “belönades” DE med en högre position. Knappast ironiskt, men mera som en röd tråd för S-makten… inom narcissism. DE blev myndighetschef och ansvarig för samhällsskydd och beredskap på MSB.

Huga! Vilken narcissism – rena rama kommunist DDR och fd Sovjet!


Det svenska vården saknar material, beredskap och utrustning, vården går på knäna, vårdpersonal som saknar skydd blir smittade och i sin tur smittar andra patienter, dvs viruset härjar vilt på svenska ålderdomshem

MEN “Vi såg det inte komma”, säger landets landsfader – precis som de ville framstå att vara naiva med den massiva migrationsvågen 2015. Naiva? Skitsnack – SL och hans handgångne personer – de finns på Zoros belöningslista… och då menar jag inte hjälten med svärdet a la Banderas ! Utan en satanist – med “S” i början av sitt ungerska namn!

Trots massiva virusspridningen och faktum attöver 20 expertforskare kritiserat Tegnells politikerstyrda metoder OCH samtidigt anser och tycker att Sverige kan jämföras med Italien när det gäller antal dödsfall – så väljer Regimen att skjuta upp dataundersökningar och landets gränser hålls öppna. In i landet släpps in kreti-och pleti , sk FramTidsKapital från andra Coronadrabbade områden.
Dessa grupper, som spermabankirier – de särbehandlas trots smittorisken!


Vem vet idag, mer än att Regimen, säkert gör DET, som de som de alltid gjort i alla andra tidigare beslut som hotat och hotar svenskarnas säkerhet, frihet och hälsa. Regimen följer Den Djupa Statens direktiv – till punkt o pricka! Oavsett politisk färg! Makt och Pengar står alltid främst – för de elitkarriär opålitliga… Vi lever med Pest o Kolera – även utan corona!

Masspsykosen har förflyttat sig från invandring ->till klimat -> till coronakrisen där folkets, särskilt medelålder kvinnornas behov att avguda sina helgon och sexualisera ensamkommande män verkar spela den centrala rollen i vårt samhälle. Hur tänker dessa kvinnor????


Fokus ligger på “rockstjärnan Tegnell”, som kvinnor avgudat tatuerar bild på, på sina skinkor – när de medvetet borde rikta blickarna mot dem som ligger bakom showen och spektaklet, dvs landets Regim och den Djupa Staten! Fast det övergår dessa kvinnors medvetenhet….

Enligt undersökningar är Sverige Skandinaviens mest korrumperade land.

Viktig data undanhålls – MEN de manipulerade “Svenssons”, -> de fortsätter ha förtroende för dem som slugt och i tystnad förråder Folket ända till graven (via Skattemyndigheten…)