En spännande tid vi lever i och fantastiskt att få vara del av detta stora som pågår i världen just nu. Vi står inför avgörande val för livet här på jorden och för våra egna liv.

Text: Vännen Mikael Säflund, dramatiker, föreläsare och livscoach

Har du använt dig av din egen inre seismograf där du lätt kan avgöra vad som är sant eller inte sant? Ni som gått kurserna kommer ihåg övningarna när vi ställer påståenden och sedan ser om vi känner lätthet eller tyngd i kroppen. Ibland faller man framåt när det är sant och bakåt när det inte är sant. Testa detta på alla påståenden från t.ex. mainstream media om vad som nu händer i världen och se om det som sägs stämmer. Lyssna/ titta på en nyhets-sändning när de t.ex. påstår något och se hur din kropp reagerar. Vi mår inte bra i längden av att köpa all missinformation och propaganda som sanning. Det skapar förvirring och rädsla. Många känner att något inte stämmer. Vad är sant och inte sant? Vi är lärda att tro på och lita på det TV och tidningar förmedlar, men kan du till 100% veta att det är sant? Vem äger och styr media? Så viktigt att vi är uppmärksamma på vilkas agendor som försöker styra saker åt vissa håll och som sedan får allvarliga konsekvenser för oss alla.

I kvantfysiken talas det om nollpunktsfältet där allt är information och energi och vi är sammanlänkade med allt. Det finns ingen separation. Här finns all information om allt som har varit, är nu och som är möjligt att skapa framåt. Vi har alla tillgång till den informationen och i ett speciellt tillstånd (hjärtat) kan vi läsa av denna information och få medvetenhet om hur det faktiskt förhåller sig. Så skapar vi verkligheten från rädsla och kaos efter att ha tagit in yttre propaganda, vilka resultat får vi då? Vad blir skillnaden om vi väljer att skapa från källan, från medvetenhet, ur kärlek och tillit, där vi bara vet och skapar det vi verkligen önskar oss?

Så om lyssnar vi till olyckskorparna som kraxar, som vill att vi är rädda och vill att vi att skapar framtiden ur kaoset inom oss. Vad blir resultatet då? Förmodligen leder det till vår underkastelse och vårt fortsatta slaveri och denna gång omöjligt att ta sig ur. Det här är allvarligt!

Vi har världens möjlighet att skapa något stort denna gång. Nu gäller det att syna bluffen, och det är det många som gör, men de censureras i sociala medier och förlöjligas ofta.

Mitt råd är att ta reda på fakta och se vad som ligger bakom propagandan innan man förkastar viktig information. Det är meningen att vi ska uppleva våra liv som underbara att leva. Varför gör vi inte det då? Vi har lärt oss från födseln att vi måste lyda dessa samhällssystem skapta av psykopater och som funnits i tusentals år. Vi ska inte leva i dessa system som skapar rädslor, lidande och i förvirring – det har aldrig varit meningen. Då vi är skapande själar så skapar denna rädsla och förvirring inom oss än mer kaos på jorden. Varför? Därför att vi skapar från känslor och vision. Så är vi i rädsla – skapar vi mer rädsla och detta är mat för de kraxande olyckskorparna. De kan inte skapa själva (då dessa är och tillhör en viss typ av varelse), så därför använder de människor som har tillgång till sin själ och sitt hjärta att skapa åt dem. Detta har pågått allt för länge nu.

Vi behöver syna dessa lögner om vad som nu händer i världen. Undersök närmare och få ditt svar. Om vi är tillräckligt många som väljer att se igenom bluffen kan allt vända till något helt nytt och fantastiskt för oss. Bättre än vi kan tänka oss förmodligen. Det handlar inte om att kriga eller att vara emot något – det handlar om att skapa än mer medvetenhet och klarsyn och ur det nya seendet förändras det vi uppfattat som verkligheten till något nytt.

Vi behöver inte kämpa – vi behöver se. Ingen kan någonsin mer hävda att den har makten över dig. Den rätten har bara du.

Önskar dig fortsatta underbara och sköna sommardagar!