Alla poliser och väktare i Sverige är väl medvetna om att skulle de ertappas med att säga något rasistiskt, eller begå någon handling vilken kan ses som rasistisk, så har de i samma ögonblick förlorat sitt jobb.

Förmodligen fråntas de även möjligheten till att få ett framtida jobb, när de hängs ut med bild och alla uppgifter i postmodernismens häxjagande medier, dvs våra stora tidningar och public service.

Det är ingen slump att BLM demonstrationerna i Sverige filmades från varje tänkbar vinkel av just demonstranterna, ja förutom all plundring och vandaliseringen då, vilket filmades av omgivningen…
Varje polis i kontakt med demonstrationerna hade troligtvis cirka 20 till 30 filmande mobiltelefoner på sig vid varje tillfälle. Demonstranterna har naturligtvis inget att förlora och kan nästintill göra vad som helst i form av provokationer, smädelser och hot. Detta medan poliser som slår tillbaka eller tar till våld där det blir nödvändigt, gör det med jobbet och det personliga ryktet som insats, vid varje tillfälle och för varje provokation.

Jag beundrar våra poliser som kan hantera dessa situationer utan att ge upp, de är fantastiska hjältar och bör hyllas av oss alla! Vissa poliser ger naturligtvis upp när de inser absurditeterna i vilka krav som ställs på dem och inte alls på demonstranter och de kriminella. Förstå insikten att varje litet agerande från poliserna görs med jobbet, det personliga ryktet och kanhända med livet som insats! Ja, poliser kan också gå in i väggen och välja nödutgången, när inget hopp finns längre. Poliser är också människor…behöver det ens sägas?

Naturligtvis hjälps situationen föga heller av att vi har stora tidningar som uppsåtligen trycker ”fake news” (https://nyheteridag.se/dn-gar-vilse-pa-gullmarsplan/), det vill säga rena lögner och falsarier, i syfte att upprätthålla bilden av den strukturella rasismen i Sverige. Dessutom finns det postmodernister inom poliskåren vilka mer än gärna agerar i politisk affekt och kanske frångår sina uppdrag genom att knäböja inför mobben, eller genom att försöka sätta dit kollegorna.

Finns det ingen verklig rasism så har Don Quixotes journalister och andra myndighetsaktivister inget att komma med, samt hela deras agendajournalistik och identitetspolitik fallerar, som det uppdiktade luftslott det faktiskt är!

Varför ljuger, förvanskar, pixelerar och mörklägger MSM, samt public service? De har en politisk agenda i dissonans mot verkligheten att försvara och upprätthålla.
Mer komplicerat än så är det inte.