Socialdemokraterna i rika Sverige ÄR tvungna att importera bidragsberoende som valboskap. Ja, det är dagens verklighet.

SAP – Socialdemokratiska Arbetarepartiet har konverterat till Socialdemokratiska bidragspartiet. SBP

Obs! Bidragen ska helst inte finnas för svenskar. För svenskar är rasister och ska inte ha tillträde till ett hemland – såvida de inte innehar S-partibok.

När bortskämda räkmacke -70-tals SSU tog över – DÅ tog sekteristiska självgodhetens dryghet över – helt! SSU-arna vurmade romantiskt över blåställ och alla BlåVita produkter på Kondomus.

Allt ville de riva. ( kolla bunker och betong-centrum i många landsortsstäder) S hatar tradition. I brist på insikt om sina komplex, så drivs de av aggressiv destruktionslusta. De hatar dem som bygger och skapar. De hatar ambition och prestation. Inga betyg. Alla kan lika bra i och om allt!

Nu har de lyckats.

Som en bananrepublik sitter vi sedan 2014 med en Regim utan annan ambition än narcissistiskt egenintresse – de har noll adekvat utbildning och kompetens. Regimen är den lägst utbildade i hela västvärlden. SÅ -> Sverige är fantastiskt!

Hela Regimen och dess stödpartier har en perverterad syn på sitt uppdrag.- som Folkvalda -> Men för tusan – gå in i ett ungdomsförbund och du utan att åstadkomma annat än maskhållning och avancemang, genom programmering, rövslickeri och lydnad, så får du ditt ego och din försörjning tryggad – genom en plats i Risk Dagen i att öppet håna medmänniskor!

För framtida demokratier, så lär Sverige bli en läxa och varnande exempel på när dödssynderna fick regera och ta över ett fantastiskt arv -och sen rasera- nationen Sverige!

Låg utbildningsnivå i regeringen – ministrar skönmålar sina CV:n” – “Enligt Thomas Persson, som är universitetslektor vid statsvetenskapliga institutionen på Uppsala universitet, har utbildningsnivån inom regeringarna under lång tid sjunkit stadigt, samtidigt som utbildningsnivån i samhället generellt kraftigt har höjts. Enligt Persson är detta bekymmersamt.– Sett över en längre tid har högre utbildning blivit allt viktigare, inte minst när utbildningsnivån stiger bland befolkningen i övrigt. Då är det rimligt att utbildningsnivån stiger också bland våra statsråd, menar Persson.”https://samnytt.se/lag-utbildningsniva-i-regeringen…/…