Lite av det vi vet, hittills, om Covid-19 här i landet:

”Viruset verkar gillar barer, dagligvaruhandelsbutiker och museum väldigt, väldigt mycket, men inte restauranger, bussar och skolor. Jag har nog varit korkad hittills, -> för jag har inte riktigt förstått, att viruset har preferenser för när det väljer att titta fram och hoppa över till andra människor….

 Är det någon här som har kollat upp vilka intressen viruset har? Lite har jag lyckats lista ut efter ledtrådar – och stöd från FHM och landets Regering.

– Corona verkar gilla musiker, konserter, Halloween, konst och att spendera pengar. PLUS att ägna sig åt sporter ihop med människor – som är över 15 år. Viruset gillar INTE att åka tåg – verkar det som, dvs det gillar bättre och tycker om än att åka T-bana och stadsbuss. Det jobbar hellre i kontor än i butik och absolut inte inom vården. Nej – absolut inte vården! OCH absolut inte på övergångsställen – för de är redan undantagna som superfarliga att vistas på – enligt FHM och dess boss.. Helt virusfritt där alltså!

Skulle vårdpersonal ändå och mot all förmodan och statlig statistik smittas, så sker det förmodligen på ICA. MEN – de som jobbar på kontor, de smittas däremot mer troligt på jobbet – än när de handlar på ICA. Men inte på Willys – för de har kodfack, där maten kan hämtas… på cykel och utomhus – långt ifrån människor, hundar och minkar. Det hatar viruset!

Viruset gillar däremot att hoppa från barn till vuxna i speciella situationer, som t.ex när 70-åriga farmor sitter barnvakt och de pysslar tillsammans. Ett ganska åldersdiskriminerande virus således, eftersom 64-åriga matteläraren Agnes absolut inte smittas när hon förklarar mattetal för barn iden statliga skolan – men säkert grymt i de sk Fria vinstdrivande varianterna. Dessutom så smittar viruset bäst på natten, dagtid kan barnen träffas som vanligt – men absolut inte åka på skolresa med en övernattning, FÖR -> då blir viruset helt jävla galet.

Viruset ger upp så fort det ser ett visir, men vid blotta åsynen av ett munskydd blir viruset alldeles pilskt och börjar reproducera sig hej vilt! Det vet också att det inte får angripa ombord på flygplan. Planet kan då hamna i turbulens… såvida det inte är ett skattefinansierat SAS-plan… DET vet viruset!

Viruset tycker framförallt om att fira högtider med familjer. Ett genuint högtidsvirus med andra ord, en riktigt sällskapssjuk liten rackare. Men återigen: Framförallt avskyr viruset barn, och lokaler med barn är därmed säkra – MEN -> om en mormor eller morfar finns i närheten, då förlorar dock barnen sin skyddande kraft.

Viruset är särskilt förtjust i olika bilträffar utomhus. Men om bilarna står på Gekås parkering håller sig viruset borta. Även inne i varuhuset kan viruset inte föröka sig bland 3500 människor. Normalt släpper de in 7000 personer. Men efter att ha halverat antalet bröt viruset alla avtal med Gekås i Ullared! Det var inte längre lönt att hålla till där.

I stället uppehåller det sig numera i folksamlingar större än 50 pers. Under 50 är inte lönt. Bara på restaurang där det räcker med 9 pers för att viruset ska föröka sig. Oklart OM det fungerar att de 9 personerna sitter ner dock, för viruset smittar ju inte människor som sitter ner….. och bara fram till kl 22 – för då får ingen sprit serveras… Därefter går viruset hem och vilar ut på FHM.

Tror inte vi har att göra med ett intelligent virus, eftersom det verkligen inte gillar att gå i skolan. Skolkar hela dagen för att hänga i köpcentrum och på konserter och äldreboenden.

Vad det tycker om julbord är ännu oklart”. MEN Viruset är kanske muslimskt – dvs hatar gris i alla dess former – så SD och dess anhängare ligger svinaktigt illa till; säger Ärke Soppan

Det här viruset saknar sunt svenskt bondförnuft, SÅ som tur ÄR, är vi är några som ser igenom skådespelet.

?

– trots åkallan från högsta ort om syrenedsättande mentala och fysiska bojor

Kredit för underlag till denna min text går till Sussie Nilsson, som jag fann på FB -> JAG har ingen aning om vem hon är – men jag gillar hennes tydlighet

VAD säger och menar du – om denna ironiska, hädiska berättelse om våra GUDAR och FHM??? `

Må allra bäst ?

Adios

Leo van Schnürr