Det tragiska sönderfallet av Sverige ÄR planerat och orkestrerat av landets Globalist7klöver! — styrt av Kung Carl den STORE Bildt och hans alterego -> Fredreich von Reichwälder – med Annie i knät!

Text: Annika G Ch

Med anledning av korruption polisen. Kollade upp för länge sedan vilka som låg bakom omorganisation av polisen. Hur ska sann förändring komma tillstånd, när en av de involverade sedan blir högst ansvarig centralt för tillsättningar av ansvariga chefer – HR-ansvarig?

Gjorde lite snabba sökningar och såg att det har stormat en del tvister och arbetsdomstol nämndes sedan HR-chefs tillträde. HR chefens namn Anna Scocco tidigare gift med Sandro Scocco– chefsekonom på Arena Idé och som förespråkar fortsatt stor migration till Sverige som lönsamt för samhället. Hon deltog i gruppen som omorganiserade svensk polis till vad den är idag. Alla ingår i Globalistnätverket som skall främja Agenda21 som nytt samhällssystem. Därav all slags korruption försumlighet och övrigt vansinne.

Spindeln i nätet sedan länge inom stat/myndighet givetvis Dan Eliasson– den executive stolte teknokraten. Se alla MSB’s kartor för olika beredskapsområden och de följer i stort sett nydaning av polisens distrikt. Sverige proklamerat av svenskregering ska vara först ut som nation omvandlat till Agenda21 nation. Finns att läsa på deras hemsidor.

MP ett alibi. Så även M’s alibi i huvudstaden. Man satsar helt enkelt på samhällskollaps. man tömmer alla skattkistor på allt för att främja kollapsen. Globalistförehavanden följer samma mönster som amerikanska demokratiskt valda delstater i USA. FN-avtal är tecknade som skvallrar om internationella trupper vid kollapsen (Strong Cities Network- Stockholm/Malmö stad. Kigali Principles vid nationell kollaps.

Väpnade FN-styrkor i tusentals står redo i Kina.

Nu när Trump är på plats är svenskt Globalistetablissemang – MSM/Statsmedia/7klöver/ Myndighetsansvariga rejält skakade. (Se ex. Reinfelts desperata ljugande i rutan om Trump))

Bilden kan innehålla: text där det står ”VIKTIGT MEDDELANDE FRAN STATSMINISTERN MAX 8 ST PERSONER FAR SAMLAS”

Covid-död, Skogsbränder, Massvåldtäkter i migrantinflödets kölvatten och polisens brist på utredningar och transparens allt delar i Globalistplanen.

Man nyttjar inte myndigheter eller skatte medel för att värna om Sverige utan för att söndra. Motivet för brotten är, att bereda väg för att efter kollaps införa det nya planekonomiska totalreglerade samhällssystemet.

Där kommer även den planerade elbristen in i bilden och så även de elslukande serverhallarna (för lagring av allas data om allt- lägligt för de planerade mat- och el-ransoneringarna). Att Svenska kraftnätsdata “läckte” och så även Transportstyrelsen om “skyddsvärda” individer kommer är behjälpligt i sammanhanget för att ta kontroll över Sverige vid nationens kollaps.

Då skall Sverige bli uppdelat i protektorat och dessas geografiska indelning skvallrar MSB’s kartor om. Vanstyret av Sverige och av huvudstan inte minst är medveten. Polisen (eg S-olisen) ÄR medvetna om vad som väntar. Givet vill de ha fina hyresrätter för de vet att bobubblan kommer spricka vid kollapsen. Därav allt mygel för hyreskontrakt bland samhällets toppar.

Den eländiga samhällsutvecklingen i Sverige är orkestrerat och den yttersta orsaken är att via covidprojektet skall nationernas ekonomier kollapsa- Den globala finanseliten har planerat en global finansiell reset. (Trump-administration och amerikanska folket står i vägen.)

Vi går mot än svårare tider. Tragiskt. De svenska Globalistallierade – myndigheter, topparna i 7klöver, MSM/statsmedia förråder fortsatt det svenska folket

Bilden kan innehålla: text där det står ”REGERGENDE C utvecklingen noga, och justerar strategin efter den.”