Bilden kan innehålla: 1 person, närbild, text där det står ”Cov-idiotin fortsätter!”

Text. Michael Odderne

Som väntat så eskalerar galenskapen och det beklagliga är att majoriteten av Sveriges folk fortfarande tror att alla inskränkningar på våra friheter och nedbrytningen av samhället och ekonomin är till för att värna om människors hälsa och säkerhet. Det är mycket beklagligt. I själva verket är det en snabb omställning av hela vårt samhälle och värld som var planerad sedan långt tillbaka.

Pandemin är katalysatorn som gör att det går att verkställa planerna. Så länge inte majoriteten av landets och världens folk förstår vad MAKTEN gör vill säga. . Nu måste landets REGIM fort som fan, spika en ny pandemilag som förseglar förbuden vi lever med i ett och ett halvt år ytterligare. (Se länken nederst) Att 2020 införa en ny lag som skall hindra allmänna sammankomster, demonstrationer, föreläsningar samt vistelse på utvalda allmänna platser fram till mars 2022 är en lag som jag kommer bryta så ofta och så mycket jag kan oavsett konsekvens.

När makthavare skriver lagar som i sig bryter den naturliga lagen samt våra grundläggande fri- och rättigheter så är lagarna i sig kriminella. Det spelar ingen roll om några som tror de kan diktera villkor skriver ner det på ett papper och kallar det en lag. Korruption på den här nivån som vi nu bevittnar är brott mot mänskligheten och kommer straffa sig i längden. I tillägg till den juridiska korruptionen så planerar Regimen ett svenskt sanningsministerie som skall kunna angripa dem som ser igenom lögnerna och förmedlar det till sina medmänniskor. De som inte tycker vi (folket) behöver rasera ett land och en hel värld för en influensa eller skrämma människor till en dålig hälsa och psykisk nedbrytning.

De som ser maktövertagandet och manipulationen i det som sker. Glåporden från maktens korridorer är att frihetskämparna är ”antagonister” som bedriver ”otillbörliga påverkansprogram” och tidigare Säpo chefen Anders Danielsson vill nu ha verktygen att sätta dit oss.

Planen är att VI skall tystas av det kommande psykologiska försvaret som gått ut på remiss och de flesta berörda parter var rörande överens kring behovet av en sådan Orwellisk ny myndighet.

Lögnen är smutsigare än någonsin då man samtidig som man presenterar den nya myndigheten för psykologiskt förvar, pratar om att Regimen måste värna om yttrandefriheten. Men så är det med ondskan. Den talar alltid med kluven tunga och säger aldrig vad den egentligen vill. För då hade människor sagt; nej tack!

Demokratin är döende och människor kallar de som säger det uppenbara för konspirationsteoretiker innan de byter TV-kanal för at inte missa Skavlan och Let’s Dance. Så heja Sverige! Det går bra för SAP diktaturen i att medvetet gör fd Sverige till DDR II. -> Paradiset på Jorden och ett protektorat till NWO och dess Globalister – typ Hell Gates

Men en stor del av svenska folket vaknar upp och ser igenom lögnerna. Sakta men säkert sprids sanningen över stad och land till miljontals människor och denna nyskapade diktatur kommer bli en av de mest kortlivade i historien. Jag säger som utan att skämmas för språkbruket;

VAKNA FÖR FAAN!!!

Nya pandemilagen:https://www.regeringen.se/…/utkast-pa-tillfallig…/…