DDR II – diktaturen – har sina medlöpare – överallt !

Det som mirakel som Mikael Axellie och Bengt Jönedal skriver – är som ur en välregisserad talkör från Bommersvikskliniken – ledd av Amanda Lind och Lena Hell-en Gen i full berusning – efter inhalering av Flumsvamp!

Jag fick idag detta svar från M Axellie:

Jag adresserar klart och tydligt mitt svar till Leo Selmerhagen eftersom det är honom jag svarar. Nej jag är inte som honom och är säker på vad och hur allt fungerar. Men en lätt sökning på nätet gör att Dr Carrie Madej inte framstår som en särdeles sanningsenlig människa. Jag levererar inga lögner som sanningar utan är öppen för alla möjligheter, och är en person som aktar mig för alla teorier som finns på nätet. Förövrigt så är det Leo som talar vitt och brett om Mes-Får-Åsnor och Lobotomerade Slavar och att alla som inte gör som han begår kollektivt självmord. Därmed utställer han sig som den smarte i vårt avlånga land, eftersom han hellre dör i Covid-19 än av vaccin! Jo jag har absolut förmågan att förstå, den stora frågan här har ni foliehattar förmågan att förstå? Här till exempel, men det är ju bara att förklara bort eftersom det är MM och då måste det var lögn! https://www.bbc.com/news/53525002