Text: Katerina Janouch

Hade en avkopplande lördag och noterade inte vänsterflingornas moralpanik i mitt Instagramflöde. Vaknade till hysteriska utbrott och städade i kommentarsfältet. Att vänsterns starka sida INTE är satir har vi ju alltid vetat, de gamla kommunisterna tålde ju inte humor och författare, konstnärer och oppositionella som drev med makten förföljdes, fick fängelse och yrkesförbud i bästa fall och tortyr och arkebusering i värsta fall. Kritik av skevheterna i samhället i form av satir är illa sett även i islamistiska diktaturer, att driva med diverse figurer är strikt förbjudet! Dessa yttrandefrihethatande vider sitter i knät på varandra, extremism där även nazism ingår tillhör samma familj, men vissa bär röd flagga, andra har huckle på huvudet. Kan bli piskrapp eller hängning som straff.

Fick nu själv en veritabel skitstorm orkestrerad av galna batikmagiker här i flödet som inte kunde tåla att jag drev med stackars Ali Baba och därför i “antirasistisk” anda bad mig söka psykisk vård samt flytta “hem” till Tjeckien, samt kallade mig dessutom rysk hora. Dessa i sina ögon “goda” individer som håller käften när barn rånas, kvinnor våldtas och gamla tvingas svälta vågar skrika högt först när de snubblar över satir de inte begriper, eller som är så pass sann att den smärtar. Dessa individer som gnäller om toxisk manlighet men är helt nöjda med att ett annat mycket värre patriarkat brer ut sig i vårt samhälle.

Varför hörs inte de här människorna när tjejer förtrycks och deras frihet beskärs, när barn sexualiseras, när kvinnor förnedras, när allt det som våra feministiska förmödrar kämpat för nu backar in i medeltiden?

Viktigt meddelande till er, snöflingor och vänstertomtar: Här är en krigare som bryr sig om vårt samhälle på riktigt och därför kommer jag inte backa en tum från det jag skriver. Jag kommer fortsätta vara hård och sparka stenhårt där det gör som ondast på er, ni som bidragit till att Sverige numera är upp och ner. Jag är van vid kommunisters vrede. Det visar bara att det jag gör är rätt.

Jag svarade Katerina så här på Facebook:

Nu är ju inte Nobels pris i Litteratur – något som attraherar Katerina Janouch… MEN …. vilket flyhänt (nej – fel ord, stenhård) “kampacitet” denna kvinna har…. Vacker på utsidan – och en mångfald kärlek till oss medmänniskor på insidan. Just love it! <3 PS – tror att AFA kommer hem hit – för jag hädade katter, när jag jämförde The Wicked Game nyss – med det hyckleri som pågår i V.s gnällande “Catwalks… ” Jag har vänner från Polen och Baltikum – och de vittnar om de tecken de ser här i det som var Sverige… med hur det var i deras länder – när det GODA Leninkapitalet sög ut folk i: “Ger inget – vill bara ha mer – till sig själva!” Vem – påminner detta dig om???