Jag sitter och läser en bok av föreläsaren, skådisen och filosofen Per Ragnar…. Den heter kort och gott HITLER !


Helt plötsligt kom insikten till mig – som på ett METAFORISKT sätt binder samman Hitler med Googles svenska VD Anna Wikland . Om Wikland har barn – undrar hur de ser på den metaforen ?


HITLER – lär ha gett order om BOKBÅL av icke PK-litteratur

WIKLAND – ger order om förstöra information (= jmf med dåtidens böcker eftersom Internet inte fanns under 2VK. Bäst att förklara!)


Båda – Gjorde och gör detta utifrån en politisk maktagenda – OCH och inte minst – för att de kan bränna via sin maktställning. KAN !


SR (Sveriges Radio) och SAP – gillade HITLER under 2 VK – fram till 1944 och Dagen D – då blev SAP som Arnie Böög idag – vindflöjel


Det behövs nog inte skrivas att dagens SR + SSTV – ska och troligen gillar Anna Wikland – och NU för att SR och SSTV ju = Makten, dvs KAN metaforiskt jämföras med HITLER och hans propaganda regim. Även om Hitlers maskineri inte utsattes för intelligent faktakonkurrens – som SR och SSTV gör idag via nätet!


Jag skriver KAN…. eftersom det INTE finns (ännu) någon adekvat PK-godkänd forskning på förhållandet! Därav blir mina ord mera att se som frågetecken emanerade ur en bok om Hitler – inte bevisbar PK-godkända fakta om vår nutid – som gör att inlägg som detta ska tas bort från FB – eller vad tycker du?


MEN – Dagen D – lär också komma för landets Regim… Historien har en tendens att upprepa sig… inte bara inom mode!


Det som också talar för att den METAFORISKA jämförelsen KAN stämma – är att merparten av Sveriges FOLK av idag -> är som folket var i Tyskland 1933 – 1945 – dvs dödligt RÄDDA – för både Makteliten och dess vapen, dvs något som idag börjar på C och slutar på A… Hitler hade SS , men ANGIVARNA var det största hotet bland “vanligt folk”….