Gemenskap – är NU en Gemen skapelse – i att vara S, men inte skapa – gemenskap!

Jag tycker jag börjar känna igen alla på den där ”dejtingsajten Sweden by Proxy”

Det liksom samma stenansikten om och om igen – även om de inte är samma. Jag lade av ett bra tag i att bry mig, men kom tillbaka – och vad fann jag, JO, – de satt där – de där ansiktsklonade nickedockorna – och såg ut att vänta på – just mig – för att ”henipulera”, förnedra och förminska (man ska ju inte finnas som ord, därav ”hen”) De hade samma profilnamn, samma intetsägande bilder och ville samma sak – som då – för det där taget sen. Förändring är av ondo verkade vara det som gällde…

Det var nog bara åldern, som sakta förändrats – men kanske inte – för bildernas ideologi var de samma, nästan dammiga som ur en klippbok från svunnen tid. En tid, när spegeln inte fanns – och ordet Selfie – var anstötligt i kyrkbänken – som ett tidelag! Inte PK – alltså! Men ok i deras sal ig-het!

Jag valde att inte ”dejta” – de där trista typerna – för de är alltid kvar, som om de liksom var inventarier i själva sajten för att den skulle leva sitt liv – ur led med tiden. De bara måste vara där – som en ballast i en utnött skonare – som inte kan ett vågat vågspel i och för ett öppet sinne – som mitt.

MEN, jag valde att ”dejta” en de där spännande typerna – som jag egentligen visste att det inte skulle funka med, för hen var ju inte PK – för jag var ju inte den där spännande typen, som jagas av media och myndigheter (tror jag, trots flera avstängningar från Ansiktsboken) Så därmed var de också kvar – för ingen är ju spännande, när det trista ska krävas och kväva oss i att ta över i Tvingande Solidaritet.

Så jag avslutade prenumerationen i att vara medborgare i slutet av förra året – för att återigen vara inne i tron att det NU på nytt år, ska bli annorlunda den här gången i att se med andra ögon på det som inte kan ses med andra ögon – för de där ögonen, de sitter ju på en annan, som gör som jag…. Blundar och blinkar – för att se ljuset, trots avstängd kommunikation.

Det som är mest nedslående, är att det ibland blixtar det till och blir upplyftande framsynt – för att lika hastigt omkasta mig till att befinna mig i det som blev, när åskan dragit vidare… Zip Zap Zurt!

JA – det var sådant här jag gjorde sent om kvällarna – dejtade framtiden – när hjärnan hade checkat ut från vanvettet och inget lockande fanns inom boxen och propagandaburken – så det blev -> Förbjuden Relationsporr!

Det var en märklig lustifikation i att scrolla och åter scrolla – tills hjärnan helt plötsligt puffande på mig…. Sök på Skrollan! Woah -> Vad genialt – eller var det genitalt generande? Jag ryste och fick olusten om C-pedofili – och kastade mig över Log Out tangenten med ökat hjärtdunk! Mon Dieu, mon Dieu… c´est le Quiotte !

SÅ – Nu är jag ute på den hala eremit skrovliga isen igen… och med denna tvingande solidaritet i att vara utloggad och inloggad, men ändå inte få vara inloggad till LIVET!

Jag är en av många zombies i ett politiskt ingenmansland, där kärlek är ett ickeord och där dejtingsajten är ett förnedrande hån i att locka ensamma olyckligas rop vid en djup iskall önskebrunn i att betala och betala skatt – för att kunna chatta med dem – som egentligen inte finns – utan bara är gökungar från sajtens Medea.

Sajtens namn?

SVERIGE