Jag fick just detta mail från en trovärdig vän….

Målning av Leo

“Av 210.000 vaccinerade med Pfizer, 479 skadade . Snittet senaste dagarna har varit 4 st nya dödsfall / dag 52 döda av Pfizer vaccin !

Av 5000 vaccinerade med Moderna = 1 död av Moderna vaccin, 14 skadade!

Totalt 53 döda och 493 skadade av 215.000 vaccinerade

Slår du ut den statistiken på 10 miljoner invånare i Sverige, så skulle vid full vaccination med de siffror vi har tills idag.-> då skulle vi ha 2465 döda och 22.930 skadade i tillstånd inget vet om det går att bota. Totalt 25.395 st.

Vaccineringen är redan alltså betydligt farligare än INFLUENSAN !

Och det är bara efter första sprutan, vänta bara till andra sprutan och ett år till i statistiken. Risken för katastrof är väldigt stor. Fråga inte om källan på detta , men jag har hört det av läkare/experter som förklarat hur det hänger ihop, men var och en får forska vidare på detta.

Dock låter det rätt troligt då man med mRNA skapar ett protein som gör att varje cell blir som ett virus i kroppen. Lurar hen kroppen att tro att kroppen är full av virus konstant, så borde hen också vara sjuk konstant.! Vilket ju är mumma – för sjukdomsindustrin och dess aktieägare!!!!

Det som framkommit är, att det är AIDS man skapar i kroppen med mRNA vaccinet “acquired immunodeficiency syndrome”

Det har också framkommit att många efter vaccinet har testat positivt för HIV, bland annat i Australien. Genom genmodifikation så skapar Hell Gates & Co en autoimmun sjukdom i kroppen, så att kroppen sakta äter upp sig själv….. Du lever tills kroppen inte orkar stå emot längre. Hell Gates & Co skapar alltså en kronisk sjukdom i kroppen – helt jämförbar med att använda STRIDSGAS!

Stämmer detta, så vet vi av HIV och AIDS att hen dör inte direkt, utan hen dör sakta och efter några år.

Kanske är det uträknat att Hell Gates & Co ska komma med svindyra OCH FRISKRIVNA bromsmediciner som nästa steg i bedrägeriet. Betalas S-klart av varje skadad själv – med hot från S-taten i att MÅSTE ta dem!

Finns ju sjuka pengar att tjäna på att folk vill leva ett tag till.

Här kan ni själva gå in och läsa statistiken. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody