Hörde Märta Stenevi, Miljöpartiets nya språkrör, sitta och prata och skratta i SVT och anklaga Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson för “kvinnohat”. Hon har ondgjort sig över “nationalism” (att man älskar sitt ursprung och sitt eget land) och kallar det för “ett gift som underminerar samhället”. Snacka går ju. Men faktum är att det parti som skapat ett riktigt kvinnofientligt Sverige och som gjort vårt land till såväl otryggt som på väg att bli socialt och ekonomiskt utarmat, är Stenevi och hennes kamrater i extremistpartiet Miljöpartiet.

TEXT. Katerina Janouch

Inget annat parti har i samma omfattning bidragit till nermonteringen av Sveriges trygghet, något som i synnerhet kvinnorna och barnen blivit lidande av. Det är Miljöpartiet som förstör möjligheter för kvinnor att arbeta och utvecklas, inte minst på grund av att man för ett politiskt krig mot bilism och fritt företagande. Så, Märta Stenevi, det är DITT parti som hatar kvinnor. Det är ni som monterar ner Sverige och gör det livsfarligt och svårt att leva som kvinna och flicka här. Det är ni som bejakar importen av våldsbejakande män från Mellanöstern och Afrika och det är ni som möjliggör framväxten av radikal islam – också genom att låta islamisterna använda Miljöpartiet som en språngbräda in i det svenska samhället.

Har du någonsin hört en enda Miljöpartistisk politiker i medierna uttala sig med oro i rösten över den importerade våldtäktsepidemi som råder i Sverie? Har du sett en enda debattartikel signerad miljöpartistisk politiker där man står upp för Sverige och svenska värderingar, där man månar om folkets väl och ve? Som med kraft fördömer inflödet av vuxna kriminella män som begår de mest bestialiska pedofila brott, sexuella övergrepp, samt givetvis även andra former av kriminella handlingar mot Sveriges ungdomar, barn, flickor, kvinnor, gamla människor? Nej, det har du inte. Istället skriver blåögda gröna ungdoms-språkrör att Sveriges problem beror på “nationalchauvinism” och att svenska folket ska integrera sig i den mångkultur som hyllas som fantastisk och underbar.

För sanningen är att de enda som Miljöpartiet verkar ömma för är vuxna utländska män utan asylskäl, som man har målsättning att dalta med och behandla som kungar. En konsekvens av detta är att dessa män rör sig fritt i snart varje svensk stad, såväl stor som liten. Men Miljöpartiet är såväl dövt som blint inför den havererade migrationspolitiken, bristen på integration och den skriande segregationen som trasat sönder Sverige och som fått paralellsamhällen att växa fram. Där de som lider mest givetvis är – surprise! – kvinnorna och barnen.

Ett av alla otaliga grova fall i våldtäktspandemin som den senaste tiden skakat Sverige är en gruppvåldtäkt som inträffade i augusti 2020 i Göteborg, vilket Fria Tider skriver om:

“Tre män från Irak åtalas för ha fört bort en kvinna, hållit henne fången under drygt tio timmar och brutalt våldtagit henne under knivhot. De misstänkta gärningsmännen skulle kort efter händelsen utvisas ur Sverige sedan de fått avslag på sina asylansökningar. Övergreppet skedde enligt åtalet den 20 augusti 2020 i en lägenhet på Fabriksgatan i stadsdelen Gårda i Göteborg. Under mer än 10 timmar ska kvinnan ha kvarhållits av de tre araberna och våldtagits oralt, vaginalt och analt.
– Hon blev tvingad att ta droger och har därefter inte haft möjlighet att göra något motstånd, säger åklagaren Christoffer Ohlson till Göteborgs-Posten. Enligt Ohlson släpades kvinnan till platsen av våldtäktsmännen.

Dessa monster anger att kvinnans blonda hår var en faktor i att de valde att utsätta henne för de bestiaiska övergreppen. Jag önskar detta var en enångsföreteelse men tyvärr är det inte så. Dagligen läser vi om våldtäkter, misshandel, mord, rån, balkongflygningar, hedersvåld, i en aldrig sinande ström. I Miljöpartiets öppna gränser-Sverige är ingen för ung, för gammal eller för funktiondsnedsatt för att drabbas av våld och sexuella övergrepp. Även djur lever farligt.

Miljöpartiet “de gröna” är inte överraskande det parti där flest islamister härbärgerats. Mehmet Kaplan och Yasri Khan. Via klanröstning har även andra islamister tagit sig in i svensk politik, till exempel den hijabförsedda Leila Ali-Elmi som röstades in hela vägen in i Sveriges riksdag vid valet 2018 (där hon genast började domdera om att sortera människor enligt “ras” och deras religion). Ställ dig frågan, är islamistiskt inflytande gynnsamt för en fri värld? För kvinnors frihet, för sexuella och religiösa minoriteter? Svaret är givetvis nej. men tack vare extremisterna Miljöpartiet får nu Sverige dras med dessa antidemokratiska individer inom den högsta maktens sfär.

Det är också Miljöpartiet som drivit på för att sSveriges kärnkraft ska läggas ner. Nu senast är det Ringhals 1 som stängts, vilket driver upp Sveriges elpriser, hindrar företag från att fungera, och skapar ett fattigare och mer miljöförorenat land då Sverige nu tvingas importera smutsig el från Polen. Miljöpartiet förstör inte bara tryggheten, de förstör även naturen och miljön trots sitt fina namn. De är helt enkelt livsfarliga. Och skadar Sverige mer än något annat parti.

Jag undrar hur Märta Stenevi med gott samvete kan sitta och anklaga Sverigedemokraterna för “kvinnohat” när konsekvenserna av hennes partis politik förvandlat ett tidigare tryggt och välmående Sverige till ett land där det snart är mindre tryggt än i en brasiliansk favela och där man måste duscha kallt för att hennes sjuka parti saboterat vår elförsörjning?

Jag lär nog inte få något svar. Men jag önskar att mainstreammediernas journalister, som underdånigt lyssnar på Stenevi utan att ifrågasätta, någon enda gång vågar ställa frågor som är relevanta. Och förstås, att dessa “gröna” galningar åker ut ur riksdagen vid valet 2022.